Hoe Sidir . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sidir . Te Installeren
Hoe Sidir . Te Installeren

Video: Hoe Sidir . Te Installeren

Video: Hoe Sidir . Te Installeren
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd moeten er nieuwe componenten in de computer worden geïnstalleerd. De reden kan anders zijn: het vervangen van kapotte of verouderde onderdelen of het toevoegen van apparaten die niet zijn geïnstalleerd tijdens de montage van het model. En als de gebruiker zo'n operatie voor de eerste keer uitvoert, kan dat best lastig voor hem zijn. Alles lijkt onbegrijpelijk, en wat, waar te zetten, en wat, wat te bevestigen. In feite is het voldoende om attent en nauwkeurig te zijn.

Hoe sidir. te installeren
Hoe sidir. te installeren

Noodzakelijk

Computer, sidir, kleine kruiskopschroevendraaier, vier bevestigingsschroeven, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Open beide zijdeksels van de behuizing. Als u een schijf vervangt, verwijdert u eerst de oude. Koppel de stroomkabel en de datakabel die naar het moederbord gaat, los. Draai vervolgens de bevestigingsschroeven los en schuif de schijf naar voren. Als het achter een niet-verwijderbare chassisrand is geïnstalleerd, moet het worden teruggetrokken en, afhankelijk van het model, kan het nodig zijn om de voeding en zelfs het moederbord te verwijderen als ze in de weg zitten. Maar dit gebeurt vrij zelden.

Stap 2

Als u een nieuwe schijf installeert, verwijdert u de voorklep waar deze zich bevindt. Controleer of er geen tweede, metalen plug in het compartiment zit. Als die er is, verwijder deze dan voorzichtig.

Stap 3

Installeer de schijf in het compartiment door deze vanaf de voorkant te schuiven totdat de voorkant van de schijf gelijk ligt met de rand van het chassis. Zet het vast met de bevestigingsschroeven.

Stap 4

Sluit de stroomkabel en datakabel aan. De sleuven daarvoor zijn voorzien van sleutels waarmee ze in een enkele positie kunnen worden geplaatst. Sluit de behuizingsdeksels.

Aanbevolen: