Hoe Maak Je Flits?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Flits?
Hoe Maak Je Flits?

Video: Hoe Maak Je Flits?

Video: Hoe Maak Je Flits?
Video: Tutorial on how to make a flash edit |Capcut| 2024, Mei
Anonim

De taak van het maken van Flash-animaties is om verschillende afbeeldingen met een bepaald effect te veranderen. Hiervoor heb je een programma nodig dat zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Het moet voldoende functionaliteit hebben. Het hulpprogramma LiveSwif lite 2.1 is hiervoor geschikt.

Hoe maak je flits?
Hoe maak je flits?

Noodzakelijk

Personal computer, LiveSwif lite 2.1

instructies:

Stap 1

Het venster van zo'n programma heeft 3 hoofdsecties: een foto laden, een thema kiezen en een animatie maken. Selecteer eerst het item "Foto" en laad de afbeeldingen die zullen worden gebruikt. Op dit punt kunt u bovendien de nodige manipulaties uitvoeren met de geselecteerde afbeeldingen: verwijderen, verwisselen, verkleinen of vergroten, evenals roteren, spiegelen of instellen in de gewenste hoek.

Stap 2

Stel op het tabblad "Thema" de methode in waarmee Flash-animatie wordt weergegeven. In de instellingen van deze sectie stellen we individuele parameters in, zoals de naam van het album "Albumtitel", de hoogte en breedte van de afbeelding, het achtergrondkleurenschema, bepaalde effecten, de mate van framesnelheid, het tijdstip van conversie en weergave van het beeld, evenals muzikale begeleiding. Voor het laatste punt volstaat het om een muziekbestand te uploaden met de knop "Toevoegen".

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Publiceren" van het maken van animaties, waar u op de knop "Nu publiceren" moet klikken en het programma zal u automatisch aanbieden om de gemaakte animatie te bekijken. Sla vervolgens de nieuw gemaakte film op in Flash-indeling op uw pc. Bij het opslaan wordt automatisch een ander bestand met de extensie ".html" aangemaakt voor verdere weergave. Indien nodig kan dit bestand naar een externe schijf worden geschreven. Het is ook mogelijk om dit bestand later met hetzelfde programma te bewerken. Er is niets moeilijks aan het maken van Flash-animaties, het belangrijkste is om het juiste programma te kiezen en alle instructies zorgvuldig te volgen.

Aanbevolen: