Toner Kiezen Voor Het Bijvullen Van Een Cartridge

Inhoudsopgave:

Toner Kiezen Voor Het Bijvullen Van Een Cartridge
Toner Kiezen Voor Het Bijvullen Van Een Cartridge

Video: Toner Kiezen Voor Het Bijvullen Van Een Cartridge

Video: Toner Kiezen Voor Het Bijvullen Van Een Cartridge
Video: Compatible HP 103A W1103A Toner Cartridge - HENGFAT TONER CARTRIDGE MANUFACTURER 2024, April
Anonim

Als u besluit uw tonercartridge voor uw laserprinter zelf bij te vullen, hoeft u alleen maar de juiste kwaliteit toner te kiezen. Anders riskeert u niet alleen de afdrukkwaliteit te bederven, maar maakt u ook de hele machine onbruikbaar.

Toner kiezen voor het bijvullen van een cartridge a
Toner kiezen voor het bijvullen van een cartridge a

Originele en analoge toners

Er is tegenwoordig niet de grootste variëteit op de markt van verbruiksartikelen voor printers. Het belangrijkste is om te beslissen welke toner u moet kiezen: origineel of analoog. Echte toner wordt geleverd door de productiebedrijven of hun partners. Door ervoor te kiezen, betaal je natuurlijk extra voor het merk. Analoge toners zijn vaker universeel, ze zijn geschikt voor veel modellen cartridges en printers, en bovendien bevallen ze met een lagere prijs.

De beste keuze voor een eenmalige vulling van een thuisprinter is originele toner, individueel verpakt en gelabeld precies hetzelfde als uw printermodel. Ja, hoogstwaarschijnlijk kost het u iets meer dan een analoog, maar in dit specifieke geval zal het verschil niet zo groot zijn, omdat bij elke tankbeurt 1000 tot 1500 pagina's afgedrukte tekst worden afgedrukt. Mogelijk hoeft u niet snel weer toner te kopen.

Als u van plan bent diensten te verlenen voor het bijvullen van cartridges, is het logisch dat u aandacht besteedt aan analoge toners. Tegenwoordig zijn er in veel landen bedrijven die zich bezighouden met het verpakken en leveren van verbruiksartikelen voor het bijvullen van tonercartridges, dus u kunt proberen bij een fabrikant uit uw land te blijven: hier profiteert u duidelijk van de prijs, omdat de bezorgkosten relatief klein zijn.

Het risico bestaat echter dat u een ondermaats product krijgt, aangezien leveranciers uit de Verenigde Staten zich bijvoorbeeld al lang op de markt hebben gevestigd en goede universele toner leveren die geschikt is voor de meeste printers, terwijl andere merken dat vertrouwen nog niet hebben. Hoewel onlangs vertegenwoordigers van Russische bedrijven behoorlijk competitief zijn geworden.

Aanbevelingen voor beginners

In de eerste fase zul je met verschillende fabrikanten moeten experimenteren, aangezien de universele Hi-black bijvoorbeeld geschikt is voor alle HP-cartridges, behalve HP - 436, maar voor Samsung is het beter om Profiline-toners te kiezen.

Daarom kunnen de belangrijkste aanbevelingen er als volgt uitzien:

- kies universele toner die door de fabrikant wordt aanbevolen als analoog voor een bepaald merk printers (deze informatie staat meestal op de verpakking);

- kies in het beginstadium voor kleine verpakkingen (verpakkingen variëren over het algemeen van een eenmalig volume van 100-150 gram tot zakken van tien kilogram);

- probeer verschillende merken die door fabrikanten worden aangeboden: hervulbare cartridges zullen niet verslechteren en u zult onschatbare ervaring opdoen;

- als je bang bent om een fout te maken, is het logisch om een erkende leider in deze niche te gebruiken - toner "AQC", verpakking VS. Natuurlijk is de prijs iets hoger dan die van andere analogen, maar het roept geen bezwaren op - het is echt universeel.

Aanbevolen: