Hoe Om Te Zetten Van Flv Naar Avi

Inhoudsopgave:

Hoe Om Te Zetten Van Flv Naar Avi
Hoe Om Te Zetten Van Flv Naar Avi

Video: Hoe Om Te Zetten Van Flv Naar Avi

Video: Hoe Om Te Zetten Van Flv Naar Avi
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

FLV-video's zijn tegenwoordig een integraal onderdeel van internet. Ze werken aan de player engine met Micromedia Flash-technologie. Desgewenst kunnen de naar uw computer gedownloade video's worden omgezet naar het bekende AVI-formaat.

Hoe om te zetten van flv naar avi
Hoe om te zetten van flv naar avi

instructies:

Stap 1

Download en installeer een video-omzetter. Met dit Windows-programma kunt u bestanden converteren naar verschillende videoformaten. U kunt kiezen uit tal van toepassingen zoals Extra Video Converter of Free Video Converter. Met sommige bronnen kunt u video's online converteren.

Stap 2

Start het conversieprogramma en importeer er FLV-bestanden in. U kunt dit doen door ze simpelweg te slepen en neer te zetten in het hoofdvenster van het programma, of door het item "Openen" in het bovenste menu te selecteren.

Stap 3

Selecteer het formaat om de video naar te converteren. U kunt de meest voorkomende specificeren - AVI of een van de andere om uit te kiezen. Met Free Video Converter kunt u bijvoorbeeld bestanden converteren naar ASF-, WMV-, MP4- en zelfs Zune-indelingen.

Stap 4

Geef de juiste video- en audio-opties op. Verschillende soorten codecs, videoformaten en beeldverhoudingen, frames per seconde en bitsnelheid zijn beschikbaar voor gebruikers. Kies ze volgens uw hardwarevereisten, omdat bestanden met een hoge resolutie en bitrate langzamer kunnen worden op langzamere computers. Als u niet weet wat u moet kiezen, laat u de standaardinstellingen staan.

Stap 5

Selecteer een locatie om het geconverteerde AVI-bestand op te slaan door op het tabblad "Opslaan" in het hoofdmenu van het programma te klikken. U kunt het vakje aanvinken om het nieuwe videobestand op te slaan in dezelfde map als het FLV-bestand, of u kunt een andere locatie op uw harde schijf opgeven.

Stap 6

Klik op de knop "Converteren". Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de video die u wilt converteren en de snelheid van de processor. Om het conversieproces sneller te laten verlopen, schakelt u het selectievakje naast het item 'Videovoorbeeld' in de instellingen uit.

Aanbevolen: