Hoe Je Ogen Schittert In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Je Ogen Schittert In Photoshop
Hoe Je Ogen Schittert In Photoshop

Video: Hoe Je Ogen Schittert In Photoshop

Video: Hoe Je Ogen Schittert In Photoshop
Video: Sprankelendere ogen bij je model (Lightroom Classic) 2024, Mei
Anonim

Voordat u een foto op internet plaatst of afdrukt, moet u ervoor zorgen dat er geen onvolkomenheden in de afbeelding zitten. Als u enkele onvolkomenheden opmerkt, zoals een gebrek aan expressiviteit en sprankeling in de ogen, gebruik dan de tools van de Photoshop-editor.

Hoe je ogen schittert in Photoshop
Hoe je ogen schittert in Photoshop

instructies:

Stap 1

Start eerst de grafische editor en open de gewenste foto erin. Maak vervolgens een basis voor bewerking door de sectie "Laag" in de bovenste werkbalk en de subsectie "Nieuwe laag" te selecteren. Geef het gemaakte Photoshop-element een titel - "Ogen".

Stap 2

Teken de omtrek van de ogen met het gereedschap Snelle selectie. Om een nieuwe regio aan het zojuist gescheiden fragment toe te voegen, drukt u op het "+"-teken terwijl u de tool gebruikt. Als u een gebied van het oog van de selectie wilt uitsluiten, drukt u op het "-" teken.

Stap 3

Pak op een nieuwe laag "Ogen" het penseel, zet het op zwart en teken langs het pad dat je hebt gemaakt. De zwarte kleur is alleen zichtbaar binnen het selectiegebied.

Stap 4

Zoek vervolgens de optie Normaal overvloeien boven aan het vak Lagen en verander deze in Vermenigvuldigen. Stel vervolgens de transparantieparameter aan de rechterkant van het venster in op ongeveer 40%.

Stap 5

Druk op de combinatie van de Ctrl-toets en de letter D om de padlijn te verwijderen. Gebruik dan opnieuw het gereedschap Snelle selectie, maar teken nu de iris van de ogen.

Stap 6

Beved het omlijnde gebied. Ga hiervoor naar het tabblad "Selectie" en selecteer de subsectie "Wijziging". Klik in de lijst met functies die verschijnt op "Feather" en stel de radiusparameter in op 5 pixels.

Stap 7

Ga naar de laag "Achtergrond" en druk op Ctrl, alt="Afbeelding" en de letter D, en kopieer deze selectie naar een nieuwe laag. Pas op het nieuw gemaakte element een filter toe met de naam "Onscherp masker" dat te vinden is in de subsectie "Scherpte" van de sectie "Filter". Verlaag vervolgens de dekking van de tweede laag naar 60%.

Stap 8

Neem het gereedschap Ontwijken en schilder een paar streken naar de binnenste ooghoeken, waarbij je een soort hooglichten toevoegt. Klik vervolgens op "Opslaan" in het gedeelte "Bestand" van het menu en de foto met expressieve sprankelende ogen is klaar.

Aanbevolen: