Een Videobestand In Delen Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Videobestand In Delen Splitsen
Een Videobestand In Delen Splitsen

Video: Een Videobestand In Delen Splitsen

Video: Een Videobestand In Delen Splitsen
Video: Delen - Getallen Splitsen - Video - Hetleerkanaal 2024, Maart
Anonim

Sommige dvd-spelermodellen ondersteunen een beperkte bestandsgrootte. Om "zware" films op dergelijke spelers te draaien, moet u de bestanden in segmenten verdelen.

Een videobestand in delen splitsen
Een videobestand in delen splitsen

Noodzakelijk

  • - AdobePremier;
  • - VirtualDub.

instructies:

Stap 1

Er zijn een groot aantal programma's ontworpen om met videobestanden te werken. Als u een fan bent van kwaliteitssoftware, installeer dan het hulpprogramma Adobe Premier. Dit is een van de krachtigste grafische editors waarmee je bijna alle noodzakelijke beeldmanipulaties kunt uitvoeren. Het voordeel van het gebruik van dit hulpprogramma is dat u geen bestand hoeft te converteren of een video van een bepaald formaat hoeft te selecteren. Start Adobe Premier en open het menu Bestand. Ga naar Video openen.

Stap 2

Selecteer het videobestand dat u in elementen wilt splitsen. Wacht even totdat de video volledig in de editor is geladen. Selecteer nu het begin van het bestand op de renderbalk.

Stap 3

Verplaats de cursor naar het einde van het eerste segment, houd de Shift-knop ingedrukt en klik met de linkermuisknop op de gewenste plaats. Klik nu met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied en selecteer "Kopiëren" (Kopiëren).

Stap 4

Start een tweede exemplaar van Adobe Premier. Klik met de rechtermuisknop op de visualisatiebalk en selecteer Plakken in het nieuwe menu. Wacht tot het geknipte fragment is geladen.

Stap 5

Open het menu Bestand en selecteer Opslaan als. Vul de tabel in die wordt geopend en geef de kwaliteit van het opgeslagen bestand, het formaat, het aantal frames per seconde en andere parameters aan. Voer de naam van het segment in en geef de map op om het op te slaan.

Stap 6

Selecteer nu dit element en druk op de Delete-knop. Kopieer en bewaar de rest van de film op dezelfde manier. Sluit de Adobe Premier-vensters nadat u klaar bent met het maken van de afzonderlijke bestanden.

Stap 7

Als u gratis hulpprogramma's wilt gebruiken, installeer dan het VirtualDub-programma. Onthoud dat het is ontworpen om met avi-bestanden te werken. Om films van een ander type te snijden, moet u eerst een speciale formaatconverter gebruiken.

Aanbevolen: