Hoe Maak Je Een Mkv-bestand Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mkv-bestand Aan
Hoe Maak Je Een Mkv-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mkv-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mkv-bestand Aan
Video: How To Convert An MKV File To An MP4 2024, April
Anonim

Onder de vele videobestandsindelingen is een nieuwe, meer geavanceerde en hoogwaardige coderingsmethode verschenen - MKV. MKV is een project gericht op het creëren van een open, flexibel en platformonafhankelijk multimediabestandsformaat. Het wordt ook Matroesjka genoemd. Het project voorziet in de ontwikkeling van drie verschillende soorten bestanden; dit zijn MKV voor videobestanden, mka voor audiobestanden en mks voor ondertitels.

Hoe maak je een mkv-bestand aan
Hoe maak je een mkv-bestand aan

instructies:

Stap 1

Begin je kennis met Matryoshka met MKVmerge GUI en zijn add-on MKVExtract GUI, die je misschien nodig hebt als je een MKV-bestand in zijn componenten wilt ontleden, evenals BeLight, waarmee je geluid in AAC kunt transcoderen.

Stap 2

Start dus het programma en selecteer het hoofdfilmbestand door op de knop "toevoegen" te klikken. Door vervolgens nogmaals op dezelfde knop te drukken, laadt u het audiobestand en/of de ondertitels.

Stap 3

Vul de velden "Track Title" en "Taal" in Latijnse letters in, u kunt het vinkje verwijderen uit de ingebouwde Engelse ondertitels - er is geen noodzaak voor degenen die de film in het Russisch willen bekijken.

Stap 4

In het veld "Track by default" tegenover de Russische track kun je "Ja" zetten als je dit de standaard wilt maken. Anders begint het afspelen in een andere taal en moet u handmatig naar het Russisch overschakelen.

Stap 5

Geef vervolgens in de regel "Uitvoerbestand" op waar het MKV-bestand zich zal bevinden. Druk vervolgens op de "Start"-knop en wacht, als er geen fouten zijn gemaakt, geduldig tot het einde van het ompakken van de container nu met twee sporen.

Stap 6

Voor het geval dat, voer het resulterende bestand uit en kijk of de Russische audiotrack bij de video past. In dit stadium kan het niet meer synchroon lopen, tenzij de bron van de bon garandeert dat het speciaal is afgestemd op deze specifieke filmrelease. Als de desynchronisatie aan het begin en het einde van de film hetzelfde is, dan kun je proberen om de situatie op een vrij eenvoudige manier te corrigeren, met behulp van de mogelijkheid van het programma om de vertraging voor een specifieke audiotrack in te stellen.

Aanbevolen: