Hoe Een Dvd-schijf Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-schijf Te Veranderen
Hoe Een Dvd-schijf Te Veranderen

Video: Hoe Een Dvd-schijf Te Veranderen

Video: Hoe Een Dvd-schijf Te Veranderen
Video: How to change DVD CD drive letter Disk Management Windows 10 2024, Mei
Anonim

Opgenomen gegevens Dvd's kunnen worden gewijzigd als dvd-r niet op de voorkant van de schijf wordt weergegeven. Dit betekent dat het alleen het schrijven van bestanden ondersteunt. Als u een dvd-rw/ram-schijf hebt, heeft het probleem van het aanbrengen van wijzigingen in de gegevens erop een oplossing.

Hoe een dvd-schijf te veranderen
Hoe een dvd-schijf te veranderen

Noodzakelijk

een programma voor het branden van dvd's

instructies:

Stap 1

Als u een dvd-ramschijf hebt, wijzigt u de inhoud ervan op dezelfde manier als bij verwisselbare media. Plaats het in de schijf, open het met Verkenner, verwijder onnodige bestanden, schrijf nieuwe, zorg ervoor dat ze qua grootte vergelijkbaar zijn met de vrije schijfruimte. DVD-RAM-technologie gaat uit van de mogelijkheid van ongeveer honderdduizend herschrijvingen, terwijl gewone schijven slechts duizend.

Stap 2

Als u een gewone herschrijfbare dvd-schijf heeft, moet u de bestanden volledig overschrijven. Kopieer hiervoor de inhoud van de schijf, die u in de toekomst nodig zult hebben, naar de harde schijf van uw pc. Als uw besturingssysteem Winsows Vista / Seven is, opent u de schijf via Deze computer. Selecteer de actie "DVD-RW-schijf wissen". In dit geval worden alle gegevens die er eerder op zijn opgeslagen, verwijderd.

Stap 3

Plaats de gewiste schijf in het station. Kopieer de gewenste inhoud, wijzig deze naar uw persoonlijke voorkeuren, selecteer de actie "Bestanden naar schijf branden". Controleer na het voltooien van de bewerking de opnameresultaten.

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows XP of lager is, gebruik dan een dvd-brandprogramma dat voor u geschikt is. Enkele van de meest geschikte voor dit doel zijn Nero en CD Burner XP. Download en installeer er een op uw computer.

Stap 5

Start het hoofdmenu van het geïnstalleerde programma, zoek het item "DVD-schijf wissen" erin. Maak daarna een nieuw gegevensschijfproject en verander de inhoud naar wens. Brand de definitieve versie op schijf.

Stap 6

Als u een hoge opnamesnelheid nodig heeft, geef dit dan samen met de rest van de parameters aan in een speciaal venster voordat u begint met opnemen. Als uw schijf echter meer dan eens is gebrand. Het is beter om de snelheid lager in te stellen, aangezien sommige gegevens slecht kunnen worden opgenomen.

Aanbevolen: