Een Videobestand Overzetten

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Overzetten
Een Videobestand Overzetten

Video: Een Videobestand Overzetten

Video: Een Videobestand Overzetten
Video: Video en film naar DVD op DVD laten zetten omzetten overzetten Video en film naar CD DVDLAB DVD LAB 2024, Mei
Anonim

Veel apparaten hebben video-opnamemogelijkheden. Naast videocamera's hebben digitale camera's, laptops, draagbare computers (PDA's) en mobiele telefoons vaak vergelijkbare functies. Van de meeste van hen kunt u de records krijgen die zijn gemaakt in de vorm van bestanden die geschikt zijn om verder te bekijken en te verwerken. En heel vaak wil je, nadat je een goede plot hebt verwijderd, het videobestand onmiddellijk naar je vrienden overbrengen, zodat het op zijn ware waarde kan worden gewaardeerd.

Een videobestand overzetten
Een videobestand overzetten

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - browser;
  • - mailprogramma;
  • - Internet-messenger QIP, ICQ of Skype.

instructies:

Stap 1

Gebruik openbare diensten voor het delen van bestanden. Voorbeelden van dergelijke diensten zijn rapidshare.com, depositfiles.com, files.mail.ru, narod.yandex.ru. Registreer u indien nodig op de website van de geselecteerde dienst. Plaats het videobestand op een server voor het delen van bestanden. Maak het bestand beschikbaar voor download door andere gebruikers door de juiste instellingen te wijzigen. Krijg een link naar de downloadpagina. Geef deze link op elke mogelijke manier door aan de ontvanger van het bestand.

Stap 2

Gebruik video-hostingsites zoals youtube.com of rutube.com. Meld u aan op de servicewebsite. Log in op uw account. Plaats je filmpje. Geef de link naar de videopagina door aan de ontvanger. De voordelen van deze methode liggen in de relatieve eenvoud. De nadelen zijn onder meer:

- wijzigen van de videodienst tijdens plaatsing (transcodering, wijzigen van de resolutie);

- het ontbreken van gedocumenteerde mogelijkheden om een kopie van de video door de ontvanger op te slaan;

- het onvermogen om de video te beschermen tegen weergave door een breed scala aan mensen.

Stap 3

Breng video's over via netwerken voor het delen van bestanden. Kies torrent, emule, DC++ of een ander netwerk dat de ontvangers van het bestand kunnen gebruiken. Deze methode is aan te raden als er veel video-ontvangers zijn. In dit geval kunt u dankzij peer-to-peer-uitwisseling het verkeersverbruik aanzienlijk verminderen en de snelheid van informatieverspreiding verhogen.

Stap 4

Breng het videobestand over met behulp van de speciale functies van instant messengers en spraakcommunicatieprogramma's. U kunt bijvoorbeeld de functies van het verzenden van een bestand naar een ICQ-, QIP- of Skype-gebruiker gebruiken. De belangrijkste nadelen van deze methode zijn: de noodzaak om de clientprogramma's van de afzender en de ontvanger tijdens de verzending met internet te verbinden, evenals de onmogelijkheid om het downloaden te hervatten als de verbinding wordt verbroken.

Stap 5

Maak het voor de ontvanger mogelijk om de video via FTP van zijn computer te downloaden. Installeer een FTP-server op uw computer. Als bestandsserver op Windows kunt u IIS gebruiken, dat met veel distributies als add-on wordt geleverd, of de gratis FileZilla Server die u kunt downloaden op filezilla-project.org. Op Linux-systemen kan vsftpd worden gebruikt.

Start de FTP-server. Voeg het indien nodig toe aan de lijst met firewall-uitzonderingen of open poort 21. Plaats het videobestand in een FTP-toegankelijke map. Geef de ontvanger van het bestand uw IP-adres en autorisatiegegevens, indien u deze heeft verstrekt.

Stap 6

E-mail het videobestand als de mailbox van de ontvanger deze hoeveelheid gegevens kan bevatten. Als de e-mailservice van de ontvanger een limiet oplegt aan de maximale grootte van de brief, splitst u het videobestand in verschillende delen. Gebruik de mogelijkheden van de bestandsbeheerder, speciale hulpprogramma's of de functies voor het maken van archieven met meerdere volumes van archiveringsprogramma's.

Aanbevolen: