Jimm Instellen

Inhoudsopgave:

Jimm Instellen
Jimm Instellen

Video: Jimm Instellen

Video: Jimm Instellen
Video: JIMM – TIKS2 (Video, 2021) 2024, Mei
Anonim

Jimm is een icq-client voor mobiele telefoons. Met dit programma kunt u ICQ gebruiken vanaf een telefoon met internettoegang. Het installeren en configureren van de client is niet moeilijk, dus het is erg populair onder gebruikers.

Jimm instellen
Jimm instellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Download het programma voor de mobiele telefoon van Jimm, het kan gratis worden gedaan vanaf de officiële website van de fabrikant. Om dit te doen, kunt u de link op uw computer volgen https://jimm.org/download, kopieer vervolgens de applicatie naar uw mobiele telefoon of ga naar de site vanaf uw mobiele telefoon https://wap.jimm.org.ru/download.wm. Er zijn speciale versies van dit programma voor oudere telefoons, met de vorige versie van Java. Maar telefoons die na 2004 zijn uitgebracht, hebben ondersteuning voor de nieuwe versie, dus download deze

Stap 2

Download het jar-bestand van de site om Jimm te installeren en configureren. Zorg ervoor dat uw telefoon 320 KB vrij geheugen heeft om de toepassing te laten werken. Hiervan is 70 kb voor het installeren van het programma zelf en 250 voor RAM. Bovendien is socketondersteuning vereist.

Stap 3

Begin met het opzetten van Jimm. Zorg ervoor dat GPRS-internettoegang is geactiveerd en geconfigureerd op uw telefoon. Pas daarna moet je Jimm gaan configureren. Voer het programma uit, ga naar het menu "Instellingen", selecteer het item "Interface", stel de Russische taal in. Start vervolgens het programma opnieuw.

Stap 4

Ga naar het menu "Instellingen", selecteer "Account" en vul de volgende velden in. Voer uw nummer (UIN) en wachtwoord in. Ga vervolgens naar het menu "Instellingen", selecteer het item "Netwerk", voer de volgende informatie in: servernaam - voer het adres login.icq.com in, poort - voer de waarde 5190 in, selecteer het verbindingstype socket, ondersteun de verbinding, selecteer de optie "Ja"; ping time-out - stel de waarde in op 120, maak automatisch verbinding - naar eigen goeddunken.

Stap 5

Pas vervolgens het visuele ontwerp van het programma naar eigen goeddunken aan, deze instellingen verschijnen niet in de applicatie. Klik vervolgens op "Verbinden" en laat de applicatie gegevens naar internet overbrengen voor de normale werking van het programma. Jimm-configuratie is voltooid.

Aanbevolen: