Een Inscriptie Van Het Scherm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Inscriptie Van Het Scherm Verwijderen
Een Inscriptie Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Inscriptie Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Inscriptie Van Het Scherm Verwijderen
Video: Zo maak jij je beeldscherm krasvrij - GALILEO 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van internet zijn virusaanvallen op computers van gewone gebruikers een dagelijkse gebeurtenis geworden. Meestal merken we dit gewoon niet omdat antivirusprogramma's al het werk van het detecteren en blokkeren van virussen voor ons doen. Maar soms zijn sommigen machteloos en verschijnt er een inscriptie of tekening op het scherm die niet kan worden verwijderd. Maar het binnendringen van een virus in uw computer is nog geen reden tot wanhoop.

Een inscriptie van het scherm verwijderen
Een inscriptie van het scherm verwijderen

instructies:

Stap 1

Om het bijschrift van het scherm te verwijderen, moet u eerst de virusdatabase bijwerken en een computerscan inschakelen. Zorg ervoor dat geavanceerd scannen op virussen in submappen en archieven is ingeschakeld in de programma-instellingen.

Stap 2

Als uw antivirusprogramma na het downloaden van de huidige database en een volledige scan van uw computer nog steeds niets verdachts vindt, download en installeer dan de nieuwste versie van Dr. Web of Kaspersky op een van de officiële sites www.drweb.com en www.kaspersky.com. De ontwikkelaars van deze programma's zijn meestal de eersten die tools uitbrengen om de nieuwste virussen te bestrijden

Stap 3

Na een volledige scan met een van de krachtige antivirussen wordt de malware gevonden en verwijderd. Mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten voor een volledig systeemherstel, waarna de vervelende tekst op het scherm u bespaard blijft.

Aanbevolen: