Een Beschadigd Videobestand Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Beschadigd Videobestand Herstellen
Een Beschadigd Videobestand Herstellen

Video: Een Beschadigd Videobestand Herstellen

Video: Een Beschadigd Videobestand Herstellen
Video: How to Repair Corrupt video File MP4 MOV - Fix 0xc00d36c4 Can't play video errors 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin, bij het afspelen van een videobestand op een bepaalde seconde van opname, het gewoon sluit. Of een bestand dat vroeger zonder problemen werd geopend en afgespeeld, werkte helemaal niet meer. Het is natuurlijk niet erg als je het kunt downloaden van tal van internetbronnen. En dat is helemaal anders als dit een bestand is uit je persoonlijke thuisbibliotheek, waar bijvoorbeeld records zijn opgeslagen met betrekking tot familiefeesten of andere gebeurtenissen die erg belangrijk voor je zijn.

Een beschadigd videobestand herstellen
Een beschadigd videobestand herstellen

Het is nodig

Computer, All Media Fixer, beschadigd videobestand, internettoegang

instructies:

Stap 1

Gelukkig zijn er programma's waarmee het mogelijk is om beschadigde videobestanden van bijna elk formaat te herstellen. Een van deze programma's heet All Media Fixer. Download het van internet en installeer het op uw computer. Het hulpprogramma is gratis.

Stap 2

Voer het programma uit. Bestudeer de interface zorgvuldig. Voordat u begint met het repareren van het bestand, moet u het toevoegen aan het programmavenster. Selecteer hiervoor Bestand in het programmamenu en ga vervolgens naar het tabblad Bestand toevoegen. Geef in het venster dat verschijnt het pad op naar het videobestand dat u wilt corrigeren. Klik erop met de linkermuisknop en klik vervolgens op de opdracht "Openen" onder in het venster. Het videobestand is nu toegevoegd aan het programmavenster.

Stap 3

Let vervolgens op de werkbalk, die zich bovenaan het programmavenster bevindt. Selecteer de tool genaamd Start check and fix door erop te klikken met de linkermuisknop. Een ander venster van het programma zal verschijnen, waar het proces van het vinden van problemen en het repareren van het bestand zal worden weergegeven. De duur ervan hangt af van het type en de capaciteit van het geselecteerde videobestand. In sommige gevallen kan dit proces meer dan een uur duren.

Stap 4

Daarna zal een rapport over het werk van het programma worden gepubliceerd. Het herstelde bestand wordt gemarkeerd met een vinkje in het programmavenster. Ga naar de map waar het videobestand zich bevindt. Nu zijn er twee exemplaren van in die map. Het eerste exemplaar is het beschadigde videobestand zelf en het tweede exemplaar is het bestand dat door het programma is hersteld.

Stap 5

Open het gecorrigeerde bestand en kijk of het programma de fouten kon herstellen. Om dit te doen, is het raadzaam om het hele bestand te bekijken. Als het normaal wordt gereproduceerd, zonder fouten, is de herstelbewerking geslaagd. Dan kunt u de beschadigde kopie van het bestand verwijderen, aangezien u deze niet meer nodig heeft.

Aanbevolen: