Hoe Outlook-wachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Outlook-wachtwoord Te Herstellen
Hoe Outlook-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Outlook-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Outlook-wachtwoord Te Herstellen
Video: Outlook wachtwoord vergeten en bekijken zonder hem opnieuw aan te vragen 2024, Mei
Anonim

Wanneer u met e-mailprogramma's werkt, is het erg belangrijk om wachtwoorden te onthouden, omdat uw e-mailaccount niet alleen de informatie is over correspondentie, maar ook de sleutel tot veel van uw accounts op verschillende sites.

Hoe Outlook-wachtwoord te herstellen
Hoe Outlook-wachtwoord te herstellen

Noodzakelijk

Outlook Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Als u uw Outlook-wachtwoord bent vergeten, gebruikt u decoderingstools van derden. Dit komt door het beveiligingsbeleid van de e-mailbeheerder, het opslaan van inloggegevens in een niet-versleutelde vorm kan eenvoudig leiden tot het verlies van gegevens of mailbox als iemand het nodig heeft. Ook in Outlook is er een functie om het wachtwoord te onthouden, waardoor u de gegevens handmatig moet invoeren. In dit geval is wachtwoordherstel niet mogelijk, tenzij deze functie eerder is gebruikt.

Stap 2

Download Outlook Password Recovery naar uw computer. Installeer het na controle op virussen. Wees voorzichtig bij het installeren van software van derden voor het werken met e-mail en wachtwoorden - download ze altijd van de officiële websites van de ontwikkelaars, aangezien sommige ervan door cybercriminelen kunnen worden gebruikt om accounts en mailboxen te stelen. Het is het beste om Norton Internet Security te gebruiken om dergelijke programma's te controleren, aangezien het een ingebouwde plug-in heeft om de betrouwbaarheid van geïnstalleerde software te controleren op basis van de gebruiksstatistieken.

Stap 3

Nadat u Outlook Password Recovery hebt geïnstalleerd, start u het. Wees voorzichtig, het werkt alleen in Windows 93-XP; gebruik voor latere versies van het besturingssysteem een nieuwere versie van het programma. Voer wachtwoordherstel voor e-mail uit volgens de instructies.

Stap 4

Gebruik in de toekomst speciale programma's voor het opslaan van wachtwoorden. Let op andere programma's voor het decoderen van wachtwoorden, maar de meeste werken volgens hetzelfde principe als Outlook Password Recovery. Helaas is het programma niet gratis, maar het is een van de meest betrouwbare manieren om je wachtwoord te ontsleutelen.

Aanbevolen: