Hoe Te Voorkomen Dat Het Bureaublad Wordt Gewijzigd

Inhoudsopgave:

Hoe Te Voorkomen Dat Het Bureaublad Wordt Gewijzigd
Hoe Te Voorkomen Dat Het Bureaublad Wordt Gewijzigd

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Het Bureaublad Wordt Gewijzigd

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Het Bureaublad Wordt Gewijzigd
Video: Hoe Gmail snelkoppeling op het bureaublad te maken 2024, April
Anonim

In sommige gevallen moet de persoon die verantwoordelijk is voor de computers van andere gebruikers dezelfde screensaver voor verschillende desktops installeren. De belangrijkste voorwaarde is de onmogelijkheid om dit beeld te veranderen. Om dit soort problemen op te lossen, moet u de "Register-editor" gebruiken.

Hoe te voorkomen dat het bureaublad wordt gewijzigd
Hoe te voorkomen dat het bureaublad wordt gewijzigd

Noodzakelijk

Regedit-software

instructies:

Stap 1

Het wordt aanbevolen dat u een back-up maakt voordat u registersleutels gaat bewerken. U kunt de "Register-editor" starten met behulp van de applet "Uitvoeren" in het menu "Start", die ook kan worden gestart door op de sneltoets Win + R te drukken. Voer in het geopende venster de opdracht Regedit in en klik op de "OK " knop.

Stap 2

Als u om de een of andere reden deze toepassing niet kunt starten, opent u het bureaublad, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteert u "Register-editor". Regedit kan worden gestart met Windows Verkenner - navigeer naar het volgende pad C: / Windows / en dubbelklik op het pictogram regedit.exe.

Stap 3

In het hoofdvenster van het programma ziet u een verdeling in 2 delen: de toetsen bevinden zich aan de linkerkant en hun waarden bevinden zich aan de rechterkant. Om een filiaal te openen, klikt u op de afbeelding "+" ernaast.

Stap 4

Navigeer naar het volgende pad HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / ActiveDesktop en maak vervolgens een nieuwe parameter met de naam NoChangingWallpaper. Om dit te doen, klikt u in het rechterdeel van het programma met de rechtermuisknop op een vrij gebied, selecteert u het gedeelte "Nieuw" en selecteert u "DWORD-parameter". Voer de bovenstaande naam in, druk op Enter - de parameter is gemaakt. Dubbelklik er nu op en stel de waarde in op één (1), klik vervolgens op "OK".

Stap 5

Ga terug naar je bureaublad en ga naar de instellingen voor de achtergrondafbeelding. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Desktop" en probeer de afbeelding te wijzigen - de lijst met afbeeldingen is niet beschikbaar.

Stap 6

Om terug te keren naar de oorspronkelijke bureaubladinstellingen, moet u de parameter NoChangingWallpaper verwijderen of de waarde ervan wijzigen van "1" in "0". Om het programma af te sluiten, klikt u in het bovenste menu op "Bestand" en selecteert u "Afsluiten".

Aanbevolen: