Informatie Opslaan In

Inhoudsopgave:

Informatie Opslaan In
Informatie Opslaan In

Video: Informatie Opslaan In

Video: Informatie Opslaan In
Video: 39. Dezelfde Informatie Automatisch in Meerdere Cellen Plaatsen in Excel – Excel 2013 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om informatie op te slaan, maar bijna allemaal hebben ze voor- en nadelen. Informatie die voor elke persoon van belang is, wordt in de regel naast de gebruikelijke methode (harde schijf) opgeslagen voor "vangnet", en andere informatiedragers.

Hoe informatie op te slaan?
Hoe informatie op te slaan?

instructies:

Stap 1

Een van de meest elementaire manieren om belangrijke informatie op te slaan is op een cd. Alle moderne schijven hebben de functie om informatie naar schijf te schrijven. Het is echter beter om de informatie op een dvd te branden, omdat deze meer vrije ruimte heeft. Maar als er veel informatie is, is deze methode misschien niet helemaal handig. Er zijn meerdere schijven (of veel) nodig. Van de minnen is er ook de mogelijkheid dat het niet helemaal correct wordt geschreven, enz. Maar, meer, van de "goedkoopste" en eenvoudigste manier om te verwachten en niet.

Stap 2

Een van de opslagmethoden is ongetwijfeld ook een USB-flashstation. Het heeft ongetwijfeld een aantal voordelen: stille werking, redelijk goede snelheid (voor het werken met een computer), grote capaciteit, lichtgewicht, opnamedichtheid is veel efficiënter dan die van een cd/dvd-schijf. Natuurlijk is er geen garantie dat informatie op dit medium helemaal niet verloren kan gaan, maar de kans op verlies is zeer klein. Op zichzelf staande, moderne USB-flashdrives kunnen informatie tot 10 jaar bewaren zonder enige onderbreking.

Stap 3

Tegelijkertijd kunt u bijzonder belangrijke informatie opslaan op een speciaal daarvoor bestemde harde schijf. Voor dergelijke doeleinden worden met name vaak externe media gebruikt. Hun aantrekkelijkheid voor deze doeleinden is duidelijk. Eenvoudige aansluiting op een computer via USB, hoge snelheid, gebruiksgemak, lage prijs (in de regel: van één tot drieduizend roebel), vrij grote capaciteit (meestal ongeveer 500 GB - 1 TB). Voor het opslaan van belangrijke (en omvangrijke, bijvoorbeeld amateurvideo-opnamen van niet-gecomprimeerde volumes) informatie is dit de meest geschikte manier.

Aanbevolen: