Informatie Over Het Systeem Vinden?

Inhoudsopgave:

Informatie Over Het Systeem Vinden?
Informatie Over Het Systeem Vinden?

Video: Informatie Over Het Systeem Vinden?

Video: Informatie Over Het Systeem Vinden?
Video: Grote Vraag 2: Hoe veranderen we het Systeem? 2024, April
Anonim

Vaak hebben beginnende gebruikers van een personal computer vragen die betrekking hebben op informatie over het systeem van hun computer. Alle gegevens kunnen worden bekeken met behulp van standaardtools van het besturingssysteem, evenals speciale software.

Informatie over het systeem vinden?
Informatie over het systeem vinden?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - het Everest-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar het startmenu. Selecteer vervolgens het tabblad "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop in dit venster en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Er verschijnt een klein venster voor u met informatie over uw systeem. De ontwikkelaars hebben in het besturingssysteem de functie van automatische herkenning van alle modules op de computer geïntegreerd.

Stap 2

U krijgt alle informatie te zien over het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd, evenals over de kenmerken van de computer. U kunt bijvoorbeeld de bitness van het besturingssysteem, de hoeveelheid RAM, processorkracht en nog veel meer achterhalen. Het is echter vermeldenswaard dat u voor meer diepgaande parameters gespecialiseerde software moet gebruiken die bijna alle kenmerken van de computer in realtime weergeeft, van het besturingssysteem tot de temperatuur.

Stap 3

Koop een cd of download het Everest-programma op internet. Met deze software kunt u alle kenmerken van uw computer bepalen. Je kunt het vinden op de softodrom.ru-portal. Installeer het programma op de computer op de lokale systeemschijf van de harde schijf. Dergelijke hulpprogramma's moeten in deze map worden geïnstalleerd. Voer het programma uit. Alle kenmerken van de personal computer worden enkele minuten gescand, waarna het programma start.

Stap 4

Aan de linkerkant van het programma wordt een volledige lijst weergegeven van alle parameters en accessoires die op uw computer zijn geïnstalleerd. U kunt alle informatie bekijken die beschikbaar is in dit programma. Het is echter vermeldenswaard dat dit hulpprogramma, indien onjuist gebruikt, uw computer ernstige schade kan toebrengen, dus lees de instructies voor actief gebruik.

Aanbevolen: