Hoe U Alle Informatie Over Een Computer Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Alle Informatie Over Een Computer Kunt Vinden
Hoe U Alle Informatie Over Een Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Alle Informatie Over Een Computer Kunt Vinden

Video: Hoe U Alle Informatie Over Een Computer Kunt Vinden
Video: LAPTOP RESETTEN NAAR FABRIEKSINSTELLINGEN 2024, Mei
Anonim

Wanneer het nodig is om de overeenstemming met de naam van de hardwarecomponenten die door de verkoper zijn verstrekt, te controleren, moet u speciale diagnostische software gebruiken. Het kan ook worden gebruikt om het softwaregedeelte van de computer te controleren.

diagnostisch hulpprogramma Everest
diagnostisch hulpprogramma Everest

Noodzakelijk

We hebben het Everest-diagnoseprogramma en de computer zelf nodig

instructies:

Stap 1

In plaats van het Everest-programma kunt u andere vergelijkbare software gebruiken, maar dit hulpprogramma is goed gestructureerd, heeft een handige interface en gedetailleerde instructies, dus zelfs een onervaren gebruiker zou geen problemen moeten hebben. U kunt beginnen met het controleren van de configuratie van uw computer vanuit het gedeelte over de apparaten die in het systeem zijn geïnstalleerd. In dit gedeelte worden alle fysieke onderdelen van de computer beschreven en deze lijst helpt u bij het controleren van de specificatie in de winkel.

Stap 2

Controleer eerst de informatie over de processor en zijn belangrijkste kenmerken: klokfrequentie, gegevensoverdrachtsnelheid en geheugen van de geïntegreerde cache.

Stap 3

Bestudeer vervolgens de beschrijving van het moederbord, de belangrijke aspecten van dit item: de snelheden van de systeembussen, het aantal vereiste interfaces en de ondersteunde standaarden. Check ook de informatie over het RAM, of liever over de grootte ervan.

Stap 4

Nadat u de belangrijkste elementen hebt voltooid, kunt u doorgaan met de studie van de videokaart en geluidskaart. De videoadapter moet overeenkomen met de werkfrequentie, spanning en geheugen, de geluidskaart is meestal standaard en geïntegreerd in alle systemen. Het is ook belangrijk om te leren over de prestaties van de netwerkkaart en andere mogelijke communicatieapparatuur (wifi, bluetooth). In het geval van laptopdiagnose mag het controleren van de batterijen op hun capaciteit niet ontbreken.

Aanbevolen: