Hoe Een Ransomware-virus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ransomware-virus Te Verwijderen
Hoe Een Ransomware-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Ransomware-virus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Ransomware-virus Te Verwijderen
Video: Ransomware verwijderen en bestanden 100% ontsleutelen [ALLES IN EEN] 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel soorten banneradvertenties. Sommige van deze virussen blokkeren de toegang tot de meeste functies van het Windows-besturingssysteem. Gelukkig bieden leveranciers van antivirussoftware verschillende opties voor het verwijderen van virusbanners.

Hoe een ransomware-virus te verwijderen
Hoe een ransomware-virus te verwijderen

Noodzakelijk

dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke methode voor het verwijderen van een advertentiebanner is door een wachtwoord te raden om het uit te schakelen. Uiteraard hoeft u niet alle mogelijke combinaties zelf uit te proberen. Start uw computer opnieuw op in de veilige modus of gebruik uw mobiele telefoon (een andere computer). Open de volgende sites: https://www.esetnod32.ru/.support/winlock, https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker, https://sms.kaspersky.com e

Stap 2

Elk van de bovenstaande pagina's heeft een speciaal veld waarin u het account- of telefoonnummer moet invoeren dat in de bannertekst staat. Voer deze bewerking uit. Klik nu op de knop Code ophalen (Code zoeken). Vervang nu alle voorgestelde wachtwoorden in het speciale veld van het virale advertentievenster. Na het invoeren van de juiste combinatie zou de banner moeten sluiten.

Stap 3

Deze methode is tijdrovend en niet altijd effectief. Gebruik een hulpprogramma dat is ontworpen voor een noodsysteemscan. Download het Dr. Web CureIt-programma. Open het gedownloade bestand om uw computer te scannen. Als er virusbestanden worden gevonden, biedt het programma aan om ze te verwijderen. Bevestig de wisbewerking als dit bestand geen systeembestand is. Houd er rekening mee dat het scannen van het systeem met het hulpprogramma Dr. Web CureIt moet worden uitgevoerd in de normale Windows-bedieningsmodus.

Stap 4

Als de bovenstaande methode niet heeft geholpen om het ransomware-virus te verwijderen, start u uw computer opnieuw op en start u de veilige modus van Windows. Dit helpt meestal om toegang te krijgen tot de verkenner. Open de Windows-map. Ga naar de directory system32. Het bevat meestal de bestanden die ervoor zorgen dat de banner verschijnt.

Stap 5

Zoek nu naar alle dll-bestanden. Verwijder alle bestanden met deze extensie die de letters lib bevatten, bijvoorbeeld gstlib.dll. Start uw computer normaal opnieuw op.

Aanbevolen: