Een Videoadapter Installeren Video

Inhoudsopgave:

Een Videoadapter Installeren Video
Een Videoadapter Installeren Video

Video: Een Videoadapter Installeren Video

Video: Een Videoadapter Installeren Video
Video: DVR USB 2.0 Capture Video Adapter Converter 2024, Mei
Anonim

Een van de belangrijkste onderdelen van de hardware in een pc is de grafische kaart. Het is ontworpen om grafische informatie te verwerken en de resultaten als een afbeelding op een monitor weer te geven. De noodzaak om een videoadapter te installeren kan ontstaan wanneer u een computer met uw eigen handen in elkaar zet of wanneer u kapotte of verouderde apparatuur vervangt.

hoe een videoadapter te installeren install
hoe een videoadapter te installeren install

Noodzakelijk

Videoadapter, kruiskopschroevendraaier, installatieschijf met stuurprogramma's

instructies:

Stap 1

Voordat u het apparaat vervangt, is het noodzakelijk om de stuurprogramma's van de oude videokaart te verwijderen om er zeker van te zijn dat er geen conflict is met de nieuwe. Om dit te doen, klikt u in Apparaatbeheer op de geselecteerde adapter met de rechtermuisknop en selecteert u het tabblad "Driver" in het menu "Eigenschappen" dat wordt geopend. Klik vervolgens op het item "Verwijderen". Nadat u het stuurprogramma hebt verwijderd, moet u uw computer uitschakelen.

Stap 2

Nu kunt u beginnen met het verwijderen van de videokaart. Nadat u Windows hebt afgesloten, moet u de computer uitschakelen en ervoor zorgen dat u alle draden loskoppelt van de systeemeenheid. Open vervolgens het deksel van de behuizing en verwijder, na het losdraaien van de bevestigingsschroef van de videokaart, deze voorzichtig uit de sleuf op het moederbord.

Stap 3

De volgende stap is om de adapter in de vrijgekomen sleuf te installeren. De videokaart moet onder lichte druk op zijn plaats klikken. Nu hoeft u alleen nog het apparaat met een schroef aan de behuizing te bevestigen en de kap van de systeemeenheid terug te plaatsen. Dat is alles - u kunt de snoeren weer aansluiten en de computer aanzetten.

Stap 4

Na het laden van het Windows-besturingssysteem wordt nieuwe hardware gedetecteerd, die zonder de benodigde stuurprogramma's niet correct werkt. Om de stuurprogramma's te installeren, zoekt u in het pakket met de videokaart de schijf met alle benodigde software voor de juiste werking van de apparatuur. Installeer de stuurprogramma's vanaf de schijf, waarna het raadzaam is om ze vanaf internet bij te werken.

Aanbevolen: