Hoe De Driver Voor De Videoadapter Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Voor De Videoadapter Te Installeren
Hoe De Driver Voor De Videoadapter Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor De Videoadapter Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor De Videoadapter Te Installeren
Video: Easily Install Display Driver for your Laptop/PC Windows 10/8.1/7 2024, Mei
Anonim

Het installeren van stuurprogramma's voor de videoadapter is noodzakelijk om de prestaties van deze hardware te verbeteren. Meestal verbetert het kiezen van de juiste bestanden de kwaliteit van het beeld dat op de monitor wordt weergegeven.

Hoe de driver voor de videoadapter te installeren
Hoe de driver voor de videoadapter te installeren

instructies:

Stap 1

Veel fabrikanten raden ten zeerste aan om alleen originele stuurprogramma's van fabrikanten van videokaarten te gebruiken. Deze methode voorkomt problemen die kunnen optreden bij het installeren van onjuiste bestanden. Dit kan zelfs leiden tot uitval van het besturingssysteem. Bezoek de officiële website van het bedrijf dat de videoadapter die u gebruikt heeft ontwikkeld. Meestal zijn dit sites www.asus.com, www.nvidia.ru of www.ati.com.

Stap 2

Zoek het menu Drivers of Download Center. Vul de tabel in die wordt geopend. Selecteer het exacte model waarvoor u de driver moet installeren. Installeer nooit programma's die bedoeld zijn voor andere modellen videokaarten. Download de bestanden die door de site worden aangeboden. Dit is meestal het enige bestand met de extensie *.exe.

Stap 3

Voer dit bestand uit en volg het stapsgewijze installatiemenu van het stuurprogramma. Nadat het hulpprogramma is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Open het configuratiescherm van uw videokaart en pas de parameters van de werking ervan aan. Schakel ongebruikte componenten uit om verspilling van apparaatbronnen te voorkomen.

Stap 4

Het kan soms best lastig zijn om zelf de benodigde drivers te kiezen. Download en installeer Sam-stuurprogramma's. Voer het uit door het bestand runthis.exe te selecteren. Na het openen van dit bestand start automatisch de analyse van uw hardware en wordt er gezocht naar de benodigde stuurprogramma's. Schakel de selectievakjes in voor de apparaten waarvoor u werkbestanden wilt bijwerken.

Stap 5

Klik op de knop Installeren en wacht tot het pop-upmenu verschijnt. Selecteer "Typische installatie". Installeer geen bestanden die niet kunnen worden gevalideerd met uw besturingssysteem. Nadat de installatie van de stuurprogramma's is voltooid, verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Volg deze stap en wacht tot de bestanden zijn bijgewerkt.

Aanbevolen: