Hoe De PortableApps-communitysuite Op Een USB-flashstation Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De PortableApps-communitysuite Op Een USB-flashstation Te Installeren
Hoe De PortableApps-communitysuite Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe De PortableApps-communitysuite Op Een USB-flashstation Te Installeren

Video: Hoe De PortableApps-communitysuite Op Een USB-flashstation Te Installeren
Video: Portable Apps auf USB Stick installieren - Software einfach überall mitnehmen 2024, Mei
Anonim

De gebruiker wordt vaak geconfronteerd met het feit dat hij niet de juiste set programma's bij de hand heeft die hij gewend is te gebruiken. Een uitweg uit deze situatie zou een verwijderbaar medium zijn dat de applicaties bevat die nodig zijn voor de operatie. Maar als u het programma gewoon naar een USB-stick herschrijft, zal het niet altijd werken. Om de applicatie zonder installatie te laten werken, passen sommige fabrikanten en gemeenschappen deze aan en maken ze draagbaar.

Hoe de PortableApps-communitysuite op een USB-flashstation te installeren
Hoe de PortableApps-communitysuite op een USB-flashstation te installeren

instructies:

Stap 1

Om de benodigde set applicaties naar een USB-flashstation te schrijven, hebt u twee opties: verzamel alle programma's één voor één, controleer en schrijf naar een verwisselbare schijf, of profiteer van de mogelijkheden van de community, die meer dan 300 van dergelijke legale draagbare applicaties voor u en heeft er een handige grafische schil voor gemaakt, installatie, update en gebruik.

Stap 2

Voor het gemak is het beter om op de tweede manier een USB-flashstation met programma's te maken. Ga naar de officiële communitysite https://portableapps.com en download het installatieprogramma van hun applicatie.

Stap 3

Installeer het gedownloade programma. Vervolgens zal de applicatie u vragen om de interfacetaal en installatielocatie te selecteren. Kies een verwisselbare schijf.

Stap 4

Als het programma na installatie niet start, ga dan naar de verwisselbare schijf en voer het bestand start.exe uit. Na de eerste keer opstarten zal de applicatie verschijnen als een icoon bij de klok rechtsonder en na verbinding te hebben gemaakt met de server, zal het je een lijst tonen van beschikbare programma's, die gestructureerd zijn per doel.

Stap 5

Vink de vakjes van de vereiste programma's aan en klik op "Volgende", het installatieprogramma zal zelf de geselecteerde softwareproducten downloaden en installeren in een aparte map. Als u klaar bent, klikt u op de knop Sluiten.

Stap 6

Om de geïnstalleerde programma's te starten, klikt u op de vereiste PortableApps in de lijst met beschikbare. Als u een toepassing hebt gemist, selecteert u "Toepassingen beheren" in het menu en vervolgens "Meer programma's laden …".

Stap 7

Om de geïnstalleerde programma's bij te werken, klikt u in het menu Toepassingsbeheer op de knop Controleren op updates en volgt u de instructies. Om een applicatie die u niet langer nodig heeft te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Verwijderen".

Aanbevolen: