Hoe U Uw Klembord Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Klembord Kunt Aanpassen
Hoe U Uw Klembord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Klembord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Klembord Kunt Aanpassen
Video: Windows 10 - Klembord 2024, Mei
Anonim

Het klembord is een standaardfunctie van de Microsoft Office-suite en is ontworpen om het werken met de opgeslagen gegevens te vergemakkelijken. De buffer wordt geconfigureerd door ingebouwde systeemtools.

Hoe u uw klembord kunt aanpassen
Hoe u uw klembord kunt aanpassen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om het klembord van de Word-toepassing in het Microsoft Office-pakket in te stellen en ga naar het item "Alle programma's".

Stap 2

Selecteer Microsoft Office en start Word.

Stap 3

Vouw het menu Bewerken op de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster uit en selecteer Office Klembord.

Stap 4

Druk op de knop met het pijllogo naast de regel "Klembord" om het paneel weer te geven en roep het menu op voor het aanpassen van de klembordparameters door op de knop "Opties" onder aan het paneel te klikken.

Stap 5

Vink het vakje "Automatisch het Office-klembord weergeven" aan voor permanente aanwezigheid van het paneel, of gebruik de optie "Open klembord door dubbel te drukken op Ctrl + C" om het paneel in handmatige modus te openen.

Stap 6

Schakel het selectievakje Gegevens verzamelen zonder het Office-klembord weer te geven in om de weergave van het paneel uit te schakelen, of selecteer Show Office Clipboard-pictogram op de taakbalk.

Stap 7

Vink het vakje Status weergeven bij taakbalk bij kopiëren aan om applicatieprompts weer te geven en gebruik de knop Alles verwijderen om de inhoud van het klembord volledig te wissen.

Stap 8

Selecteer de optie "Alles plakken" als u meerdere gegevens naar een enkel document wilt kopiëren, of roep het contextmenu van de buffer op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Gegevensverzameling stoppen" om de geselecteerde tool te beëindigen.

Stap 9

Onthoud dat het plakken van de vereiste gegevens in het document betekent dat het buffertaakvenster in een open staat moet worden gehouden en wordt uitgevoerd door op het vereiste fragment in het taakvenster te klikken.

Stap 10

Schakel de selectievakjes "Automatisch het Office-klembord weergeven" en "Office-klembord openen door dubbel te drukken op Ctrl + C" uit om de geselecteerde functie uit te schakelen.

Aanbevolen: