Hoe De Beheerdersmap Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beheerdersmap Te Verwijderen
Hoe De Beheerdersmap Te Verwijderen

Video: Hoe De Beheerdersmap Te Verwijderen

Video: Hoe De Beheerdersmap Te Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, Mei
Anonim

Bijna elke pc-gebruiker heeft te maken gehad met het probleem van het verwijderen van mappen of bestanden. Het is vooral moeilijk om zo'n probleem op te lossen voor beginners die onlangs achter een computer hebben gezeten. Het verwijderen van de map Administrator is niet eenvoudig, maar mogelijk.

Hoe de beheerdersmap te verwijderen
Hoe de beheerdersmap te verwijderen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - speciaal programma Unlocker.

instructies:

Stap 1

Om een niet-verwijderbaar bestand of map te verwijderen, maakt u verbinding met internet en downloadt u een archief met een speciaal programma genaamd Unlocker. Dit programma kan elke map of elk bestand verwijderen, zelfs als het systeem dit weigert. Het is eenvoudig te bedienen en de eenvoudige installatie maakt het zelfs voor beginners begrijpelijk. Het programma vindt onafhankelijk de reden voor het niet verwijderen van het systeem en repareert het.

Stap 2

Nadat u het Unlocker-programma hebt gedownload, installeert u het op uw computer. Als het met succes is geïnstalleerd, ziet u een toverstafpictogram in het systeemvak. Ga vervolgens naar de map met het archief van het Unlocker-programma en start daarin de map "Beheerder". Er verschijnt een venster met de naam Installer Language, waarin het wordt afgeraden om iets aan te raken. Zonder het venster met het actieve programma te sluiten, keert u terug naar de map en selecteert u de regel van het geïnstalleerde programma.

Stap 3

In het geopende venster van het Unlocker-programma ziet u een lijst met processen die bewerkingen in de map blokkeren. Bovendien biedt het programma de mogelijkheid om de map te manipuleren en het blokkeerproces te controleren.

Stap 4

Voordat u de map permanent verwijdert, probeert u het proces te deblokkeren en als dat niet lukt, verwijdert u het gewoon. Als u verwijdert, wordt het proces afgesloten en kunt u de map eenvoudig verwijderen, hernoemen of verplaatsen.

Aanbevolen: