Hoe Het Beheerderspaneel In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderspaneel In Te Schakelen
Hoe Het Beheerderspaneel In Te Schakelen

Video: Hoe Het Beheerderspaneel In Te Schakelen

Video: Hoe Het Beheerderspaneel In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

"Admin panel inschakelen" - installeren, configureren, uitvoeren - is vereist bij het installeren van een kant-en-klare server voor het Counter Strike-spel, wanneer de gebruiker niet de standaardbeheerder is. Aanbevolen acties voor CS1.6 worden besproken die niet van toepassing zijn op Counter Strike: Source.

Hoe het beheerderspaneel in te schakelen
Hoe het beheerderspaneel in te schakelen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat AMXMODX volledig op de computer is geïnstalleerd, wat nodig is voor de juiste werking van het beheerderspaneel, en dat de volgende modules zijn ingeschakeld op het adres: X: cstrikeaddonsamxmodxconfigsvodules.ini: - fun_amxx.dll; - engine_amxx.dll; - nepmeta_amxx.dll; - cstrike_amxx.dll; - csx_amxx.dll.

Stap 2

Zorg ervoor dat de volgende AMX Mod X-plug-ins actief zijn, opgeslagen in: X: cstrikeaddonsamxmodxconfigsplugins.ini: - admin_amxbans.amxx; - amxbans.amxx en de volgende Admin Base-plug-ins: - admin.amxx; - admin base; - admin_sql.amxx; - admin base - SQL-versie (commentaar admin.amxx).

Stap 3

Voer de opname van alle modules en plug-ins uit door het symbool ";" te verwijderen voor de namen van de geselecteerde elementen en specificeer de string admin.amxx; admin base (vereist voor alle admin-gerelateerde) om de admin in X in te schakelen: cstrikeaddonsamxmodxcjnfigsuser.ini verwijdering van het ";"-symbool van de volgende plug-ins: - admin_amxbans.amxx; - amxbans.amxx.

Stap 4

Verwijder de inhoud van het user.ini-bestand op het bovenstaande adres en ga naar de "Admin Rights Generator".

Stap 5

Specificeer de gewenste parameters, d.w.z. login, wachtwoord, toegangsrechten, enz., en sla de aangebrachte wijzigingen op.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op en start Counter Strike, zonder in te loggen op de gameserver, om de bewerking uit te voeren om de beheerder in te schakelen.

Stap 7

Druk op de functietoets ~ om de console op te roepen en voer uw wachtwoordwaarde in het veld setinfo_pw "password_name" in.

Stap 8

Ga terug naar de console en voer bind "=" amxmodmenu in om de functietoets = te gebruiken om het admin-menu te openen.

Stap 9

Start de server opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: