Hoe Het Beheerderspaneel Op De Server Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderspaneel Op De Server Te Registreren
Hoe Het Beheerderspaneel Op De Server Te Registreren

Video: Hoe Het Beheerderspaneel Op De Server Te Registreren

Video: Hoe Het Beheerderspaneel Op De Server Te Registreren
Video: How to Create Local Users on Server 2019 Step by Step Guide 2024, Mei
Anonim

Als je je eigen Counter-Strike-server hebt gemaakt, heb je herhaaldelijk vragen gesteld over hoe je jezelf beheerder kunt maken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van of je de AMX-mod hebt geïnstalleerd of niet.

Hoe het beheerderspaneel op de server te registreren
Hoe het beheerderspaneel op de server te registreren

Noodzakelijk

  • - CS-spelserver;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Registreer jezelf als beheerder op de CS-server met Rcon. Om dit te doen, voert u bij het starten van de server met behulp van het bestand hlds.exe de wachtwoordwaarde voor toegang tot de serverconsole in het veld Rcon-wachtwoord in, bijvoorbeeld Mijnpw. Of schrijf het wachtwoord in de console met het volgende commando: rcon_password "mypw".

Stap 2

Voer de volgende opdracht in de Counter Strike-console in, waarmee je de server binnengaat: rcon_password "mypw", je kunt het ook toevoegen aan het userconfig.cfg-configuratiebestand in de map met het spel geïnstalleerd. Ga naar de server, wijzig de instellingen om er zeker van te zijn dat je er beheerdersrechten op hebt.

Stap 3

Probeer een andere optie voor het beheren van de CS-server met behulp van de add-on AMX Mod X. Open het bestand users.ini in het volgende pad: cstrike / addons / amxmodx / configs. Noteer in dit bestand de noodzaak om een beheerder op de CS-server toe te voegen. Voer de volgende regel in: (het past hier, bijnaam en IP-adres of licentienummer van het spel), (toegangswachtwoord), (voer beheerdersrechten in), (stel de benodigde beheerdersvlaggen in).

Stap 4

Voeg een beheerder toe op bijnaam en wachtwoord, voeg hiervoor de regel toe aan het bestand: "Voer bijnaam in" "Voer wachtwoord in". Om alle wijzigingen van kracht te laten worden zonder dat de server opnieuw hoeft te worden opgestart, schrijft u de opdracht amx_reloadadmins in de console. Log in op de server met beheerdersrechten, voer hiervoor je gebruikersnaam en wachtwoord in de gameconsole in.

Stap 5

Om dit niet constant te hoeven schrijven, voegt u de volgende regel met een bijnaam en wachtwoord toe aan het bestand userconfig.cfg. Je kunt ook een regel als deze toevoegen: Bind "=" "amxmodmenu". Wanneer u vervolgens op de knop "gelijk" op het toetsenbord drukt, wordt het beheermenu in het spel geopend. Sla de wijzigingen op in het configuratiebestand, start de server opnieuw op om de instellingen door te voeren.

Aanbevolen: