Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server In De CS

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server In De CS
Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server In De CS

Video: Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server In De CS

Video: Hoe Maak Je Een Kant-en-klare Server In De CS
Video: Hoe maak je een WERKENDE LASER in MINECRAFT?? - Command block tutorial 2024, Mei
Anonim

In het cultspel Counter-Strike is het mogelijk om in de virtuele wereld te communiceren en samen met andere mensen via internet missies te voltooien: collega's, buren en vrienden. Om een server te maken om op internet te spelen, installeer je Counter-Strike zonder onnodige extra's.

Hoe maak je een kant-en-klare server in de CS
Hoe maak je een kant-en-klare server in de CS

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - toevoegingen aan het spel.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de CS-add-on om online te spelen - versie 29 of hoger op uw harde schijf. U kunt deze add-on vinden via elke zoekmachine. Scan downloads met antivirussoftware om uw computer te beschermen tegen malware. Het is ook vermeldenswaard dat je een standaardversie van het Counter Strike-spel op je pc moet hebben geïnstalleerd, dat wil zeggen zonder enige aanpassingen en hacks.

Stap 2

Download en installeer de CS-servertoepassing op uw harde schijf. Dit is een speciaal programma dat een virtuele server op uw computer maakt. Werkende servers voor Counter-Strike zijn beschikbaar op internet. Je kunt het vinden op de officiële website counterstrike.ru. Een actieve hoge internetverbinding is vereist om te downloaden. Controleer alle bestanden met antivirussoftware.

Stap 3

Open de geïnstalleerde CS-servertoepassing in consolemodus. Deze manier van werken maakt systeembronnen vrij en ze zullen allemaal in het spel worden gebruikt. Om de server in consolemodus te starten, maakt u het bestand hlds.bat aan en plaatst u dit in de hoofdmap van het spel. Vul het bestand in volgens de instructies op internet. U kunt de map vinden met behulp van de hoofdsnelkoppeling. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen". Klik vervolgens op het tabblad "Object zoeken".

Stap 4

Wijzig het bestand server.cfg volgens de instructies. Je hebt beheerdersrechten nodig om een gedeeld spel te maken en anderen uit te nodigen om deel te nemen. Download en installeer indien nodig add-ons voor Counter-Strike. Deel je gegevens met andere spelers en start het spel. Het is de moeite waard om uw externe IP-adres permanent te maken - u kunt een dergelijke dienst aanvragen bij uw provider. De aanwezigheid van een dynamisch adres bemoeilijkt het werk van de server en de organisatie van het spel, aangezien elke keer dat u verbinding maakt met internet, u een nieuw adres krijgt.

Aanbevolen: