Hoe Een Poort Te Openen In Intercross

Inhoudsopgave:

Hoe Een Poort Te Openen In Intercross
Hoe Een Poort Te Openen In Intercross

Video: Hoe Een Poort Te Openen In Intercross

Video: Hoe Een Poort Te Openen In Intercross
Video: Hoe plaats ik een houten poort 2024, Mei
Anonim

Vaak is het tijdens de werking van het Intercross-modem nodig om extra poorten te openen, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot een bepaald programma via internet of om een netwerkspel te starten dat bepaalde poorten nodig heeft voor de werking ervan. Standaard zijn bijna alle poorten gesloten voor de veiligheid. Om poorten te openen, moet u de volgende reeks acties uitvoeren.

Hoe een poort te openen in intercross
Hoe een poort te openen in intercross

instructies:

Stap 1

Open een willekeurige internetbrowser en voer het interne IP-adres in de adresbalk in (standaard 192.168.1.1).

Stap 2

Ga op de pagina die wordt geopend naar het tabblad Geavanceerde instellingen, selecteer Nat en klik op de knop Virtuele servers.

Stap 3

Klik op de knop Toevoegen, selecteer in het menu dat wordt geopend het item Aangepaste toepassing. Voer willekeurig de naam van de te openen poort in, voer in de regel Server Ip-adres het adres 192.168.1.2 in, dit adres kan worden gecontroleerd door de instructies onderaan het venster te lezen.

Stap 4

Voer in de meegeleverde tabel de nummers in van de poorten die moeten worden geopend. Als u slechts één poort hoeft te openen, kunt u dezelfde nummers invoeren. Klik op de knop Opslaan / Toepassen.

Als na het voltooien van de instellingen de commit / reboot-knop verschijnt, klikt u erop, waarna het modem opnieuw opstart, nieuwe poorten worden geopend.

Aanbevolen: