Hoe Een Externe Intercross-poort Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Externe Intercross-poort Te Openen?
Hoe Een Externe Intercross-poort Te Openen?

Video: Hoe Een Externe Intercross-poort Te Openen?

Video: Hoe Een Externe Intercross-poort Te Openen?
Video: Poort automatiseren – Installatie Chamberlain garagepoortopener 2024, April
Anonim

De bediening van het openen van een externe poort op het Intercross-modem vereist geen diepgaande kennis van computerbronnen en kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder tussenkomst van aanvullende software.

Hoe een externe intercross-poort te openen?
Hoe een externe intercross-poort te openen?

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure te starten voor het openen van de externe poort van de "Intercross"-modem.

Stap 2

Typ cmd in het veld Openen en klik op OK om de lancering van het opdrachtregelprogramma te bevestigen.

Stap 3

Typ ipconfig in het tekstvak van de opdrachtprompt en druk op de functietoets Enter om de standaard LAN-verbindingsgateway te definiëren.

Stap 4

Zorg ervoor dat het IP-adres 192.168.1.1 is en voer het IP-adres van de Intercross-modem in uw browser in.

Stap 5

Specificeer de waarde admin in de velden "Gebruiker" en "Wachtwoord" en klik op de OK-knop om de lancering van de webinterface van de modem te bevestigen.

Stap 6

Ga naar Advance, selecteer het DNS-subitem en zoek de waarde DNS | Firewall | Virtual Server | Routing | Antidos | Other.

Stap 7

Selecteer Virtuele server en klik op de knop Toevoegen in het toepassingsdialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 8

Pas een selectievakje toe op het veld Aangepaste services van het nieuwe dialoogvenster en voer een aangepaste naamwaarde in.

Stap 9

Geef het gewenste poorttype op in het veld Protocol - TCP, UDP, TCP / UDP - en voer de waarde in van het nummer van de externe poort die moet worden geopend in de velden Wan Port en Server Host. Voor Counter Strike-server moeten deze waarden respectievelijk zijn: UDP en 27015 of 27016.

Stap 10

Voer het IP-adres 192.168.1.1 in het veld Server IP-adres in en klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 11

Ga naar het beheerdersmenu in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en vouw het submenu Vastleggen / Opnieuw opstarten uit.

Stap 12

Pas het selectievakje toe op het veld Huidige instellingen vastleggen van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop Opnieuw opstarten om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen nadat het apparaat automatisch opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: