Een PDA En Een Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een PDA En Een Computer Aansluiten
Een PDA En Een Computer Aansluiten

Video: Een PDA En Een Computer Aansluiten

Video: Een PDA En Een Computer Aansluiten
Video: Gemini PDA: The Palmtop Returns! 2024, Mei
Anonim

Eigenaren van pocket personal computers (PDA's) zijn al lang overtuigd van het gemak van het gebruik van hun mobiele apparaten. Vaak is het voor handiger werk, gegevenssynchronisatie en het kopiëren van informatie vereist om de PDA op een desktopcomputer aan te sluiten. De verbinding wordt uitgevoerd in bijna hetzelfde scenario als in het geval van een gewone telefoon, met uitzondering van enkele geavanceerde programma-instellingen.

Een PDA en een computer aansluiten
Een PDA en een computer aansluiten

Noodzakelijk

  • - USB-kabel of bluetooth-adapter, afhankelijk van uw voorkeuren bij het kiezen van een verbindingsmethode;
  • - software volgens het model van uw mobiele apparaat.

instructies:

Stap 1

Installeer de software voor uw Pocket PC op uw computer. U kunt het van de schijf halen die bij uw mobiele apparaat is geleverd. Er is ook een downloadoptie van de officiële website van de fabrikant.

Stap 2

Kies het type verbinding dat voor u geschikt is - USB-kabel, draadloze bluetooth of Wi-Fi-verbinding. Het is het beste om een bekabelde verbinding te gebruiken, het is veel sneller en gemakkelijker in te stellen.

Stap 3

Selecteer het menu-item "Verbindingsinstellingen" in uw PDA. Geef de voorkeursmodus op die automatisch wordt gestart wanneer het apparaat op de computer wordt aangesloten. U kunt ook de optie "Altijd vragen" selecteren.

Stap 4

Voer de eerste installatie uit in de instellingen van de telefoonsoftware, hiervoor moet u uw mobiele apparaat op uw computer aansluiten en de vereiste configuratie in het programma opgeven.

Stap 5

Als je een bluetooth-adapter hebt, selecteer dan in de draadloze instellingen de gewenste configuratie van de menu-items die verantwoordelijk zijn voor het automatisch verbinden van het apparaat wanneer het wordt gevonden, koppel de apparatuur.

Stap 6

Als je een wifi-verbinding hebt, zorg er dan voor dat de software dit soort verbinding tussen je telefoon en computer ondersteunt. Zo niet, download dan natuurlijk een extra applicatie als je in de toekomst gebruik gaat maken van een wifi-verbinding. Geef in de PDA-instellingen de netwerknaam en het wachtwoord op en stel de standaardverbinding in.

Stap 7

U kunt ook uw PDA op uw computer aansluiten zonder extra software te installeren. In dit geval is de geheugenkaart van het mobiele apparaat voor u beschikbaar. U kunt sommige PDA-modellen ook als USB-modem gebruiken door de juiste modus in de telefoon te selecteren. In dit geval wordt de software rechtstreeks vanuit het PDA-geheugen geïnstalleerd en automatisch gestart wanneer aangesloten in de opgegeven modus.

Aanbevolen: