Een PDA Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een PDA Aansluiten Op Een Computer
Een PDA Aansluiten Op Een Computer

Video: Een PDA Aansluiten Op Een Computer

Video: Een PDA Aansluiten Op Een Computer
Video: Gemini PDA: The Palmtop Returns! 2024, April
Anonim

Een PDA is een zeer handig en multifunctioneel apparaat. Met moderne PDA's kunt u bijna elk bestand openen dat met verschillende programma's op uw computer is gemaakt. Om een tekstbestand of een afbeelding naar de PDA te uploaden, hoeft u deze alleen maar op de computer aan te sluiten. Door de PDA op de computer aan te sluiten, kunt u muziek, video en tekst naar het geheugen overbrengen en contacten synchroniseren.

Een PDA aansluiten op een computer
Een PDA aansluiten op een computer

Noodzakelijk

Computer, PDA, USB-kabel, Bluetooth

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe u de PDA op de computer aansluit. Dit kan via een USB-kabel of via Bluetooth. De kabel voor aansluiting op de USB-poort moet in de pakketbundel met uw PDA worden meegeleverd. Als je een kikkererwtensnoer beschikbaar hebt, kun je deze altijd los kopen. Houd er rekening mee dat verschillende PDA-modellen verschillende poorten hebben voor het aansluiten van de USB-kabel. Dus als je een USB-kabel los gaat aanschaffen, kun je beter je PDA meenemen. U koopt dus zeker de USB-kabel die bij uw PDA past.

Stap 2

Zet uw computer aan. Nu u een USB-kabel hebt, sluit u deze aan op uw PDA en sluit u deze vervolgens eenvoudig aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. Nadat de PDA op de computer is aangesloten, start het apparaatdetectieprogramma. Wacht een paar minuten totdat het de stuurprogramma's voor uw PDA heeft geïnstalleerd. Daarna verschijnt er een venster met de melding dat het apparaat is geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Nu heb je toegang tot het geheugen van je PDA en kun je daar informatie schrijven.

Stap 3

Als u software voor uw Pocket PC hebt, installeer deze dan. Het zal de mogelijkheden om informatie tussen een computer en een PDA uit te wisselen aanzienlijk uitbreiden. Als u geen software heeft, kunt u deze altijd downloaden van de officiële website van uw PDA-fabrikant.

Stap 4

De tweede verbindingsmethode is een Bluetooth-apparaat. Schakel Bluetooth in op uw Pocket PC en verbind deze met uw computer. Selecteer in het Bluetooth-softwaremenu Zoeken naar apparaten. Na voltooiing van de zoekopdracht, selecteert u uw PDA in de lijst en selecteert u vervolgens de opdracht "Verbinding tot stand brengen". De verbinding is nu tot stand gebracht.

Stap 5

U hoeft niet elke keer naar apparaten te zoeken. Nadat u een verbinding tot stand heeft gebracht, staat uw Pocket PC in de lijst met gekoppelde apparaten. Om de volgende keer verbinding te maken, selecteert u het gewoon in de lijst en klikt u op "Verbinden".

Aanbevolen: