Synchronisatie Instellen Op Windows

Inhoudsopgave:

Synchronisatie Instellen Op Windows
Synchronisatie Instellen Op Windows

Video: Synchronisatie Instellen Op Windows

Video: Synchronisatie Instellen Op Windows
Video: Windows 10: How to Start or Stop Sync of Settings and Favorites Between Devices 2024, Mei
Anonim

Als belangrijke gegevens (contacten, agendanotities, datums) op uw smartphone, telefoon of PDA zijn opgeslagen, is het voor de zekerheid beter om een kopie van deze informatie te hebben. Er is immers altijd het risico om het te verliezen. Een van de handigste manieren is om synchronisatie in te stellen in het Windows-besturingssysteem. Bij uitval of verlies van een mobiel apparaat kunnen deze gegevens vervolgens eenvoudig worden hersteld.

Synchronisatie instellen op Windows
Synchronisatie instellen op Windows

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - mobiel apparaat (smartphone, telefoon, PDA);
  • - Windows Mobile Device Center-applicatie.

instructies:

Stap 1

Synchronisatie moet worden geconfigureerd afhankelijk van het besturingssysteem dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd. Tegenwoordig is Windows Mobile een van de meest voorkomende besturingssystemen voor mobiele apparaten. In haar voorbeeld zal het proces van het synchroniseren van een apparaat met een computer met Windows worden overwogen.

Stap 2

Om te kunnen werken, hebt u de Windows Mobile Device Center-applicatie nodig. Je kunt het vinden op de officiële Microsoft-website, het is gratis. U moet precies downloaden voor uw OS-versie. In sommige gevallen kan deze toepassing ook worden opgenomen in de distributie van het besturingssysteem. Installeer het op uw computer.

Stap 3

Klik na de installatie op "Start". Selecteer vervolgens "Alle programma's". Selecteer Windows Mobile Device Center in de lijst met programma's en sluit vervolgens uw apparaat aan op uw computer. In het programmavenster ziet u de melding "Status - verbonden".

Stap 4

Selecteer daarna in het programmamenu "Instellingen voor mobiele toegang" en vervolgens - "Apparaatinstellingen". Er verschijnt een venster waarin u de synchronisatiepunten kunt markeren. Vink gewoon het vakje aan naast de gegevens die u wilt synchroniseren en klik op "Volgende".

Stap 5

Voer in het volgende venster de naam in van het apparaat waaronder de gegevens worden opgeslagen, bijvoorbeeld "Mijn Smartphone" of andere. Ga verder. De synchronisatie wordt dan gestart. Na voltooiing verschijnt er een rapport. U kunt alle gegevens zien door de Office Outlook-toepassing op uw computer uit te voeren, die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket.

Stap 6

U kunt op elk moment in het programmamenu de synchronisatie-instellingen wijzigen, bijvoorbeeld andere synchronisatie-objecten selecteren. U kunt ook automatische synchronisatie inschakelen, die op de achtergrond wordt uitgevoerd telkens wanneer u uw mobiele apparaat op uw computer aansluit.

Aanbevolen: