Synchronisatie Verwijderen

Inhoudsopgave:

Synchronisatie Verwijderen
Synchronisatie Verwijderen

Video: Synchronisatie Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Google Drive Sync - Uninstall 2023, Februari
Anonim

Het gebruik van computertechnologie vereist dat bijna iedereen over goede kennis en vaardigheden beschikt om ermee te werken. Als uw pc kapot gaat of traag werkt, is het raadzaam om het probleem zelf op te lossen. In de regel kan het lang duren om te synchroniseren wanneer het systeem opstart. Als uw computer slechte technische parameters en een klein formaat heeft, veroorzaakt dit ernstig ongemak tijdens de werking.

Synchronisatie verwijderen
Synchronisatie verwijderen

instructies:

Stap 1

Schakel uw computer in om te voorkomen dat de synchronisatiefout opnieuw verschijnt. Klik achtereenvolgens op "Start -" Accessoires "-" Synchronisatie ". In het venster dat verschijnt, ziet u alle apparaten op het lokale netwerk waarmee uw computer tijdens het opstarten is gesynchroniseerd. Verwijder alle objecten en u zult meteen merken hoe uw PC begon sneller te werken …

Stap 2

Start de hardware opnieuw op en controleer het synchronisatiemenu opnieuw. Als er niets in het venster staat, is alles in orde - uw computer probeert nergens contact mee te maken. Als dit proces mislukt, hebt u alle beschikbare methoden geprobeerd en installeert u het besturingssysteem opnieuw. Houd tegelijkertijd de installatie nauwlettend in de gaten om de onnodige synchronisatiefunctie op tijd uit te schakelen. Houd de gezondheid en prestaties van uw systeem in de gaten en onderneem bij een probleem tijdig passende maatregelen. Anders kan dit leiden tot een systeemcrash.

Stap 3

Automatische PDA-synchronisatie treedt vaak op als gevolg van een onjuiste installatie van het besturingssysteem of onhandig gebruik van verschillende programma's. Als u zelf de synchronisatie niet kunt verwijderen, zoek dan hulp bij vertrouwde en ervaren programmeurs of systeembeheerders. Door hun jarenlange ervaring lossen zij uw problemen zo snel mogelijk op.

Stap 4

Op dit moment wordt bijna alle gelicentieerde software gesynchroniseerd met de servers van de ontwikkelaarssite. Dit wordt gedaan om de mogelijkheid van illegale versies van programma's in de kiem te smoren. Aangezien de meeste van onze burgers echter niet willen betalen, heeft bijna alle software in de post-Sovjet-ruimte geen licentie. U kunt alle programma's helemaal gratis gebruiken. Lees de gebruiksaanwijzing om te leren hoe u het programma gebruikt.

Populair per onderwerp