Verticale Synchronisatie Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Verticale Synchronisatie Uitschakelen
Verticale Synchronisatie Uitschakelen

Video: Verticale Synchronisatie Uitschakelen

Video: Verticale Synchronisatie Uitschakelen
Video: V-SYNC, Fast SYNC, Adaptive Sync and MORE Explained 2024, Mei
Anonim

Bij verticale synchronisatie wordt het beeld achterstevoren weergegeven, waardoor de FPS daalt. Dit is onaanvaardbaar bij het spelen van games en verschillende grafische tests, dus het is raadzaam om vsync uit te schakelen. Dit zorgt voor snellere prestaties in 3D-toepassingen en maximaliseert FPS.

Verticale synchronisatie uitschakelen
Verticale synchronisatie uitschakelen

Noodzakelijk

  • - videokaartstuurprogramma van de officiële website van de ontwikkelaar;
  • - Riva-tuner

instructies:

Stap 1

U kunt verticale synchronisatie in- en uitschakelen in de instellingen van het videokaartstuurprogramma.

Voor Nvidia bevinden alle opties zich in het configuratiescherm. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga naar het NVIDIA-configuratiescherm.

Stap 2

Schakel vervolgens de weergavemodus voor geavanceerde instellingen in. Ga hiervoor naar het gedeelte "Geavanceerd" en selecteer het juiste item.

Stap 3

Zoek in het geopende venster het item "3D-instellingen beheren". Het instellingenmenu wordt geopend aan de rechterkant van het scherm, waar een van de regels "Verticale synchropuls" wordt genoemd. Selecteer "Uit" in de vervolgkeuzelijst en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

In de instellingen van de Radeon-videokaart, in het Catalyst Control Center, staat een soortgelijk item. Het bevindt zich op het 3D-tabblad en wordt Vertical Sync genoemd. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de waarde "Altijd uit".

Stap 5

U kunt de programmatische methode gebruiken om synchronisatie uit te schakelen. Installeer hiervoor het hulpprogramma Ruva Tuner. Nadat het de versie van het gebruikte stuurprogramma heeft herkend, gaat u naar het tabblad "Driver-instellingen" en vervolgens naar het item "Directe 3D-instellingen". Verplaats de schuifregelaar naast Verticale synchronisatie naar Altijd uit. Voer het gewenste programma of spel uit, schakel een soortgelijk item uit in de opties. Verticale synchropuls kan als uitgeschakeld worden beschouwd.

Aanbevolen: