Synchronisatie Annuleren

Inhoudsopgave:

Synchronisatie Annuleren
Synchronisatie Annuleren

Video: Synchronisatie Annuleren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: OneDrive synchronisatie 2023, Januari-
Anonim

Het synchroniseren van de tijd met een dedicated server helpt om de juiste tijd voor uw tijdzone weer te geven. In de instellingen van de applet "Datum en tijd" kan deze optie worden uitgeschakeld, maar in de toekomst kunt u het verschil in de huidige en realtime waarnemen.

Synchronisatie annuleren
Synchronisatie annuleren

Het is nodig

Besturingssysteem Windows XP

instructies:

Stap 1

Tijdsynchronisatie wordt gebruikt als een extra optie die kan worden uitgeschakeld. Dit gebeurt in de regel om twee redenen: de onnodige verificatie van tijd en wanneer zich problemen voordoen bij het uitvoeren van deze bewerking. De eenvoudigste en meest betaalbare methode om tijdsynchronisatie met de server uit te schakelen, is door de applet "Eigenschappen: datum en tijd" te starten.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om deze applet te starten. Ga naar je bureaublad en dubbelklik met de linkermuisknop op de klok in het systeemvenster (tray). De lade bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het bureaubladvenster. Hetzelfde venster wordt geopend via het "Configuratiescherm" door te dubbelklikken op het pictogram "Datum en tijd".

Stap 3

Ga naar het tabblad "Internettijd" en verwijder het vinkje bij "Synchroniseren met een tijdserver op internet". Klik op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK.

Stap 4

De bewerking die u zojuist hebt uitgevoerd, kan worden uitgevoerd via het register van het besturingssysteem. Om dit te doen, moet u een reg-bestand maken dat drie coderegels zal bevatten. Start een teksteditor of maak een nieuw tekstdocument op uw bureaublad.

Stap 5

Kopieer de volgende regels naar een leeg bestand: Windows Register-editor Versie 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesW32TimeParameters] "Type" = "NoSync" Sla het bestand vervolgens op door op Ctrl + S te drukken (menu Bestand, item opslaan). Voer in het importvenster de naam in, bijvoorbeeld "Synchron.reg". Selecteer in het vak Opslaan als de regel Alle bestanden.

Stap 6

Het op deze manier opgeslagen bestand moet worden gestart door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Accepteer de wijzigingen in het dialoogvenster dat verschijnt door op de knop "Ja" te klikken. Er verschijnt een venster op het scherm met een bericht over de gemaakte wijzigingen, druk op OK of druk op Enter.

Stap 7

Als u op zoek bent naar de oorzaak van onjuiste synchronisatie, zijn er twee opties om te overwegen. De eerste is een zwakke batterij op het moederbord. De oplossing voor dit probleem is om dezelfde batterij te kopen en de oude batterij te vervangen door een nieuwe.

Stap 8

De tweede reden is de inwerkingtreding van het decreet van de president van de Russische Federatie over de annulering van de tijdoverdracht, dat in de zomer van 2011 werd goedgekeurd. Microsoft heeft een speciale add-on ontwikkeld die kan worden gedownload via de volgende link

Populair per onderwerp