Een Audiotrack Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Synchroniseren
Een Audiotrack Synchroniseren

Video: Een Audiotrack Synchroniseren

Video: Een Audiotrack Synchroniseren
Video: Стивен Строгатц о синхронности 2024, Mei
Anonim

Het synchroniseren van een video met een audiotrack kan met Windows Movie Maker, dat bij alle versies van Windows wordt geleverd. U kunt ook kiezen voor meer geavanceerde bewerkingsprogramma's zoals Sony Vegas, Adobe Premiere Pro of Final Cut.

Een audiotrack synchroniseren
Een audiotrack synchroniseren

instructies:

Stap 1

Open Windows Movie Maker. Het kan worden gevonden door naar het menu Start, Programma's te gaan en vervolgens op de knop Windows Movie Maker te klikken. De app maakt een nieuw project aan.

Stap 2

Importeer de video in het programma. Klik op de knop "Media importeren" in de linkerbovenhoek van het Movie Maker-scherm en gebruik de navigator om audio- en videobestanden te importeren. Eenmaal geïdentificeerd door het programma, zullen ze verschijnen in de sectie "Geïmporteerde bestanden".

Stap 3

Selecteer de bestanden en sleep ze naar het Storyboard. Elk bestand verschijnt op het paneel: bovenaan - video, onderaan - audio.

Stap 4

Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt op het audiospoor. Sleep het van links naar rechts of omgekeerd. Door dit te doen, verandert u de positie ten opzichte van de video. Experimenteer en vind de beste optie wanneer de audio volledig is gesynchroniseerd met de video. Dit kan enkele minuten duren. Zorg ervoor dat de timing correct is. Nadat u de audiotrack hebt geplaatst, start u het videovoorbeeld en bekijkt u het.

Stap 5

Klik op Bestand en vervolgens op Film opslaan. Gebruik de systeemverkenner om de map te selecteren waar de video zal worden geüpload. Voer de bestandsnaam en het type - AVI, MPEG of WMV in, die geldig zijn. Klik op de knop "Opslaan". Je gesynchroniseerde video is nu geëxporteerd.

Stap 6

Gebruik een van de andere professionele videobewerkingsprogramma's naar keuze. Adobe Premiere Pro of Sony Vegas zijn beide gemakkelijk te gebruiken en bieden hun gratis proefversies van de software. Importeer het AVI-bestand en sleep het naar de tijdlijn met de muis of door "Bestand" en "Importeren" te kiezen in het hoofdmenu.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op de audiotrack van de video en druk op de Unlink-toets om deze te ontgrendelen en langs de tijdlijn te laten bewegen. Bekijk de video om te zien hoe het synchroniseren verloopt. Zoom in op de liniaal om de audio beter te laten passen. Als u klaar bent, slaat u de video op en kunt u deze bekijken.

Aanbevolen: