Een Pc Synchroniseren Met Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Pc Synchroniseren Met Een PDA
Een Pc Synchroniseren Met Een PDA

Video: Een Pc Synchroniseren Met Een PDA

Video: Een Pc Synchroniseren Met Een PDA
Video: How to Sync Your BlackBerry or PDA to Your Computer 2024, Mei
Anonim

Veel eigenaren van pocket-pc's hebben de behoefte om gegevens te synchroniseren en hun kopieën vervolgens op een computer op te slaan. Afhankelijk van het apparaatmodel, de fabrikant en het besturingssysteem kan de volgorde van acties heel verschillend zijn. Het ziet er vooral verwarrend uit voor een PDA op het Windows Mobile-platform.

Een pc synchroniseren met een PDA
Een pc synchroniseren met een PDA

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB-kabel voor het aansluiten van een PDA;
  • - Bluetooth-adapter (voor het geval het voor u handig is om een draadloze verbinding van apparaten te gebruiken);
  • - de nieuwste versie van het ActiveSync-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer software voor gegevenssynchronisatie. De nieuwste versie van ActiveSync is het meest geschikt voor deze doeleinden, maar als u meer handige synchronisatieprogramma's kent, zullen zij dat ook doen, de volgorde van acties zal ongeveer hetzelfde zijn.

Stap 2

Gebruik een USB-kabel om uw mobiele apparaat op uw computer aan te sluiten. Dit opent een venster van uw vooraf geïnstalleerde ActiveSync. Volg de instructies van het programma en voer de eerste verbindingsconfiguratie uit. Besteed speciale aandacht aan de naam die uw apparaat door het programma zal krijgen. Dit is te zien op het tabblad Over.

Stap 3

Beantwoord het verzoek van het programma over de noodzaak om te synchroniseren met de server. Als u geen ActiveSync-account hebt, kunt u deze stap overslaan.

Stap 4

Voer in het venster dat verschijnt de benodigde gegevens voor het werk in: servernaam, login, wachtwoord en logindomein. Daarna worden de gegevens gecontroleerd en wordt aanvullende configuratie geladen.

Stap 5

Schakel de selectievakjes in van alle soorten gegevens die beschikbaar zijn op de PDA die u wilt synchroniseren. Wanneer u op de knop "Instellingen" naast een bepaald type gegevens klikt, kunt u voor deze specifieke positie extra synchronisatieparameters selecteren. U kunt in dit venster ook de methode van gegevensoverdracht tijdens de synchronisatie configureren, misschien is het handiger om deze procedure via een draadloze verbinding uit te voeren.

Stap 6

Klik op de knop "Voltooien" wanneer het programma alle acties heeft voltooid die nodig zijn om de voorbereiding van het synchronisatieproces te voltooien. Daarna begint de synchronisatie, waarbij u in geen geval uw mobiele apparaat loskoppelt van de computer.

Stap 7

Als u de parameters van het proces moet wijzigen, opent u het programma, opent u het item "Instellingen" via het menu en wijzigt u de attributen die u nodig hebt.

Aanbevolen: