Een Chinese Telefoon Synchroniseren Met Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Chinese Telefoon Synchroniseren Met Een Computer
Een Chinese Telefoon Synchroniseren Met Een Computer

Video: Een Chinese Telefoon Synchroniseren Met Een Computer

Video: Een Chinese Telefoon Synchroniseren Met Een Computer
Video: Je smartphone als laptop of desktop - De desktopmodus van telefoons getest 2024, April
Anonim

Het synchroniseren van een nep-Chinese telefoon verschilt niet van het synchroniseren van een gewoon mobiel apparaat, het enige verschil is dat voordat u deze actie uitvoert, u verschillende manipulaties met de firmware van de telefoon moet uitvoeren. Dit is nodig voor zijn verdere stabiele werking.

Een Chinese telefoon synchroniseren met een computer
Een Chinese telefoon synchroniseren met een computer

Noodzakelijk

  • - knipperkabel;
  • - firmwareprogramma.

instructies:

Stap 1

Flash je Chinese telefoon opnieuw. Gebruik hiervoor een speciale kabel en software voor uw model. Dit punt is nodig omdat de standaardsoftware van Chinese mobiele apparaten onstabiel is. Je kunt het beste het officiële firmwareprogramma gebruiken, hiermee heb je minder problemen bij het synchroniseren en uitwisselen van gegevens.

Stap 2

Als je nog nooit Chinese telefoons hebt geflashed of geen knipperende kabel kunt vinden (verwar het in geen geval met USB), breng je mobiele apparaat dan naar een speciaal servicecentrum, waar zijn medewerkers alle noodzakelijke acties voor je zullen uitvoeren. Dit is ook handig omdat zij verantwoordelijk zijn voor de problemen die zich in de toekomst voordoen als u documenten hebt die het knipperen bevestigen.

Stap 3

Ondanks de vele instructies op internet, geloof niet dat het zo gemakkelijk is om een "grijze" telefoon te reflashen - elk model zal altijd zijn eigen nuances hebben, die, als ze niet worden opgemerkt, het apparaat eenvoudig kunnen beschadigen. Bovendien is het voor hen uiterst moeilijk om een speciale reflashing-kabel te vinden. Natuurlijk kun je het zelf doen als je ongeveer een halve dag vrije tijd en veel geduld hebt, maar als je de kleinste fout maakt bij het meten van de spanning, kun je in het ergste geval, in het beste geval, gewoon je telefoon verliezen, moet u de batterij vervangen.

Stap 4

Download na het knipperen de originele softwareschijf die overeenkomt met uw telefoonmodel. Het beste van alles is dat u niet gebruikt wat bij uw mobiele apparaat wordt geleverd. Installeer het programma op uw computer, sluit uw telefoon aan via een USB-kabel of Bluetooth-verbinding en selecteer de synchronisatiemodus. Koppel tijdens dit proces de telefoon niet los van de computer.

Aanbevolen: