Hoe De Code In De Afbeelding Te Schrijven?

Inhoudsopgave:

Hoe De Code In De Afbeelding Te Schrijven?
Hoe De Code In De Afbeelding Te Schrijven?

Video: Hoe De Code In De Afbeelding Te Schrijven?

Video: Hoe De Code In De Afbeelding Te Schrijven?
Video: hoe maak je een goede afbeelding voor je kanaal (erop kunnen schrijven) 2024, Mei
Anonim

Om de registratie te bevestigen, brieven en berichten te verzenden, andere transacties te betalen, bieden sommige diensten aan om de code in de afbeelding in te voeren. Soms is het niet zichtbaar.

Hoe de code in de afbeelding te schrijven?
Hoe de code in de afbeelding te schrijven?

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Open de pagina in uw browser voor bevestiging van acties, waarvoor u de cijfers uit de afbeelding moet invoeren. Schrijf ze in de juiste vorm, hoofdlettergevoelig. Besteed speciale aandacht aan de toetsenbordindeling en de status van de CapsLock- en NumLock-modi, aangezien dit de meest voorkomende invoerproblemen zijn. Als u een onvolledige versie van het toetsenbord heeft, waarbij de cijfertoetsen zich op de alfabetische bevinden, controleer dan ook de invoer van de gewenste tekens. Schakel indien nodig de modus door op de toetsencombinatie Fn + NumLock te drukken. Dit geldt meestal voor eigenaren van laptops.

Stap 2

Als u de symbolen in de afbeelding niet kunt zien, werk deze dan bij met behulp van de speciale menuknop. Staat deze er niet bij, klik dan één keer met de linkermuisknop op de afbeelding. U kunt ook proberen de pagina-inhoud te vernieuwen met de overeenkomstige knop in het browserpaneel.

Stap 3

Als u de code die in de afbeelding is geschreven nog steeds niet kunt ontleden, controleer dan of het sitemenu een functie heeft voor een andere bevestiging van de bewerking. Velen van hen werken door bepaalde woorden te spelen die u op het chequeformulier moet schrijven. Sommige sites hebben speciale knoppen voor het invoeren van een verificatiecode die de inhoud-in-beeld-weergavemodus voor slechtzienden inschakelt.

Stap 4

Als je gewoon geen afbeelding met de code in de browser hebt, controleer dan of hun weergave is ingeschakeld in de instellingen. Probeer de pagina vanuit een andere browser te openen, uw cache opnieuw in te stellen of uw browser opnieuw op te starten. Als dit niet helpt, is hoogstwaarschijnlijk het formulier voor het bevestigen van de bewerking door de code van de afbeelding in te voeren verbroken. In dit geval kunt u contact opnemen met de sitebeheerder en het probleem melden.

Aanbevolen: