Hoe Een Code Van Een Afbeelding Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Van Een Afbeelding Te Verwijderen
Hoe Een Code Van Een Afbeelding Te Verwijderen

Video: Hoe Een Code Van Een Afbeelding Te Verwijderen

Video: Hoe Een Code Van Een Afbeelding Te Verwijderen
Video: Hoe gebruik je één foto op verschillende manieren in Canva? 2024, Mei
Anonim

Als de foto wordt verwend door verschillende inscripties en cijfers, haast je dan niet om boos te worden. In slechts een paar minuten kunt u de afbeelding "opschonen" door alle onnodige fragmenten eruit te verwijderen.

Hoe een code van een afbeelding te verwijderen
Hoe een code van een afbeelding te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Schilderprogramma;
  • - Teorex Inpaint-programma.

instructies:

Stap 1

Verschillende programma's zullen helpen om ongewenste bijschriften van afbeeldingen te verwijderen. Voor iemand die "Photoshop" goed beheerst, is het "opschonen" van een foto niet moeilijk. Als je nog geen tijd hebt gehad om dit programma onder de knie te krijgen en de afbeelding dringend moet worden verwerkt, gebruik dan bijvoorbeeld de standaard Paint, die deel uitmaakt van elke Windows-assemblage. Deze methode werkt vooral goed wanneer u een fragment van een effen achtergrond moet verwijderen. Open hiervoor de map met de afbeelding, klik op de afbeelding en selecteer door met de rechtermuisknop te klikken de optie "Openen met" en markeer het Paint-programma.

Stap 2

Wanneer de afbeelding wordt geopend, geeft u de methode op voor het selecteren van het fragment (hiervoor heeft het programma een item "Selecteren"). Kopieer vervolgens de vergelijkbare achtergrond en kies Plakken. Om deze bewerkingen uit te voeren, klikt u op de bijbehorende pictogrammen of gebruikt u de sneltoets: Ctrl + C om te kopiëren, Ctrl + X om een fragment te knippen en Ctrl + V om het te plakken. U kunt ook proberen de inscriptie te wissen. In dit geval moet u de juiste gumkleur in de werkbalk kiezen.

Stap 3

Het Teorex Inpaint-programma is erg handig in gebruik, waarmee u niet alleen ongewenste inscripties van een foto kunt verwijderen, maar ook grotere objecten in een paar seconden. Voordat u begint met het bewerken van een afbeelding, voert u het programma uit en selecteert u "Afbeelding openen". Geef de map op die de afbeelding bevat en open de foto. Selecteer vervolgens met het gereedschap Rechthoek of Lasso het object dat u uit de afbeelding wilt verwijderen en begin met het reinigingsproces. Bij het verwerken van een foto kunt u de standaard- of aangepaste instellingen gebruiken. In het eerste geval zal het programma alles automatisch doen, en in het tweede geval moet u zelf de nodige parameters invoeren. Nadat het bewerken is voltooid, verschijnt de verwerkte afbeelding op het scherm. Bewaar het op uw computer.

Aanbevolen: