Een Afbeelding Schrijven Via Daemon

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Schrijven Via Daemon
Een Afbeelding Schrijven Via Daemon

Video: Een Afbeelding Schrijven Via Daemon

Video: Een Afbeelding Schrijven Via Daemon
Video: ДЕМОН В КВАРТИРЕ! ЧАСТЬ 6 ПОЛТЕРГЕЙСТ СЕАНС ЭГФ! DEMON IN THE APARTMENT POLTERGEIST SESSION EGF ! 2024, April
Anonim

De hoofdtaak van het Daemon Tools-programma is het maken van en werken met kant-en-klare afbeeldingen van verschillende formaten, verkregen afhankelijk van de toepassing waarin ze zijn gemaakt. Bovendien kan deze software virtuele schijven maken en ermee werken.

Een afbeelding schrijven via Daemon
Een afbeelding schrijven via Daemon

Volg deze stappen om een image te maken met het programma Daemon Tools en het op schijf te branden. Download de applicatie van internet en installeer deze op uw computer.

Na de installatie kunt u beginnen met het maken van de afbeelding. Plaats de schijf waarvan de afbeelding wordt genomen in de schijf en voer vervolgens het programma Daemon Tools uit.

Een schijfkopie maken met behulp van de Daemon Tools-brandwizard

Zoek in het hoofdvenster van het programma het pictogram "Schijfkopie maken". De namen van dit instrument kunnen verschillen in verschillende versies van het programma. Het kan bijvoorbeeld ook "Nieuwe afbeelding" worden genoemd. Hierdoor wordt de opnamewizard gestart.

Zorg ervoor dat u het optische station selecteert dat de bronschijf bevat. Configureer een optie zoals "Afbeeldingsbestand uitvoeren", specificeer waar de afbeelding zal worden opgeslagen, evenals de naam en het formaat van het afbeeldingsbestand. Druk vervolgens op de knop "Start". Daarna begint het proces van het maken van een afbeelding, wat enkele minuten duurt. Wacht tot het voorbij is.

Plaats nu een schone schijf zonder mechanische schade aan het oppervlak in de drive. Zoek vervolgens het pictogram "Afbeelding openen" op de werkbalk. Specificeer het pad naar het bestand van de gemaakte afbeelding in het dialoogvenster en laad het vervolgens in het programma. De inhoud wordt weergegeven in de mappenboom in een van de visuele velden van het programma. In de opties moet u het doelapparaat opgeven, dat wil zeggen het optische station dat een lege cd bevat voor het opnemen van de afbeelding.

Klik op de knop "Opnemen". Selecteer in het geopende venster de juiste instellingen (snelheid, afronding, enz.) en klik vervolgens op OK. Het brandproces begint en kan enige tijd duren. Om ervoor te zorgen dat het programma het verder werken met de computer niet hindert, kunt u het minimaliseren of het selectievakje "Achtergrondmodus" selecteren. In het laatste geval zal het programma zich in de lade verbergen en wanneer het proces voorbij is, zal het zich weer ontvouwen. Nadat het bericht "Bewerking succesvol voltooid" verschijnt, kunt u het Daemon Tools-programma sluiten en het opslagmedium van de schijf verwijderen.

Een afbeelding schrijven via de Daemon met twee schijven

Als er twee optische stations op de computer zijn geïnstalleerd, kan het proces van het maken en opnemen van een afbeelding worden gecombineerd. Om dit te doen, installeert u een opslagmedium in een van de schijven, waarvan de afbeelding wordt gemaakt, en in de tweede, een lege, waarop het moet worden geschreven. En dan in het dialoogvenster voor het maken van een nieuwe afbeelding, moet u de tweede schijf met een lege schijf specificeren als een plaats om de afbeelding op te slaan.

Aanbevolen: