Hoe Het Aantal Usb Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aantal Usb Te Verhogen?
Hoe Het Aantal Usb Te Verhogen?

Video: Hoe Het Aantal Usb Te Verhogen?

Video: Hoe Het Aantal Usb Te Verhogen?
Video: Tigernu T-B3142 ruime rugzak met USB-poort en anti-diefstal 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er niet genoeg vrije USB-poorten op de computer. Om alle apparaten die je hebt tegelijkertijd te verbinden, moet hun aantal worden verhoogd. Dit kan op drie manieren.

Hoe het aantal usb te verhogen?
Hoe het aantal usb te verhogen?

instructies:

Stap 1

De eerste methode omvat de verplichte uitschakeling van de computer. Koop speciale beugels met USB-connectoren. Installeer ze aan de achterkant van de systeemeenheid in plaats van uitbreidingskaarten. Zoek de connectoren op het moederbord van de machine voor extra USB-poorten. Zoek de pinout van deze connectoren in de instructies. Zorg ervoor dat het hetzelfde is als op de tegenhangers aan de uiteinden van de riemlussen. Herschik indien nodig de contacten in de bijpassende delen. Bevestig de beugels aan het moederbord. Controleer na het inschakelen van de computer of alle extra poorten correct zijn aangesloten om de dure apparatuur die erop is aangesloten niet te beschadigen. Voor een dergelijke controle kunt u elk apparaat met een lage waarde gebruiken, bijvoorbeeld een onnodige USB-stick met een groot aantal beschadigde cellen.

Stap 2

Om poorten toe te voegen met behulp van de tweede methode, waarbij ook de computer moet worden uitgeschakeld, moet u een speciale USB-adapter aanschaffen die is ontworpen om in een PCI-slot te worden geïnstalleerd. Als het aantal slots en de kracht van de voeding het toelaten, kun je er zelfs meerdere kopen. Elk van hen heeft twee tot vier poorten. Installeer ze in vrije PCI-slots. Op deze manier kunt u zelfs USB 2.0-functionaliteit toevoegen aan oudere moederborden met USB 1.1-interfaces.

Stap 3

De derde manier is om een USB-hub te gebruiken. Ze komen zonder en met externe voeding. Gebruik de eerste als alle belastingen een laag vermogen hebben. Gebruik dat laatste bijvoorbeeld in combinatie met verwisselbare harde schijven. USB-hubs kunnen ook worden aangesloten op laptops en modellen met externe voeding kunnen worden gebruikt om het moederbord van een computer (vooral een laptop) te beschermen tegen storingen bij overbelasting door stroom. Sluit nooit apparaten aan op een extern gevoede hub voordat u deze hebt aangesloten.

Aanbevolen: