Hoe De LAN-snelheid Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De LAN-snelheid Te Verhogen?
Hoe De LAN-snelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De LAN-snelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De LAN-snelheid Te Verhogen?
Video: HOW TO FIX SLOW ETHERNET CONNECTION SPEED - 8 QUICK u0026 EASY TIPS! 2024, Mei
Anonim

Tijdens de werking van grote lokale netwerken kunnen bepaalde storingen optreden. Dit wordt meestal veroorzaakt door een sterke toename van de belasting van de apparaten waarmee dit netwerk wordt gemaakt.

Hoe de LAN-snelheid te verhogen?
Hoe de LAN-snelheid te verhogen?

instructies:

Stap 1

Meestal is het nodig om de gebruikte apparatuur te vervangen om de gegevensoverdrachtsnelheid in het lokale netwerk te verhogen. Als uw netwerk is gebouwd met een netwerkhub (switch), koop en installeer dan een switch. Deze apparatuur heeft een speciaal algoritme voor het verwerken van netwerkverkeer, waardoor het verzenden van bestanden naar het verkeerde adres kan worden uitgesloten. Deze methode rechtvaardigt de kosten als het netwerk meer dan 15 computers omvat die voortdurend informatie uitwisselen.

Stap 2

Soms worden netwerkvertragingen veroorzaakt door de gebruikers zelf. Meestal is de oorzaak van problemen het starten van bepaalde programma's, zoals downloadmanagers. Dergelijke hulpprogramma's verstoppen het netwerkkanaal, omdat: voortdurend pakketten verzenden en ontvangen. Vaak gebruiken gebruikers programma's die openbare mappen scannen, zoals NetLook. Deze hulpprogramma's hebben een enorme impact op de werking van het netwerk, omdat er een groot aantal oproepen naar alle netwerk-pc's zijn. Schakel alle programma's uit die constant met uw lokale netwerk werken.

Stap 3

Als je te maken hebt met een thuis-LAN bestaande uit 2-3 computers, optimaliseer dan de prestaties van elke pc. Sommige computers kunnen zo vol zitten met onnodige processen dat ze niet over de middelen beschikken om een hoogwaardige netwerkverbinding te onderhouden. Dit is vooral het geval als een van de pc's als internettoegangsserver fungeert.

Stap 4

Zorg ervoor dat u de integriteit van de netwerkkabels controleert voor het geval er problemen optreden bij het werken met het netwerk in afzonderlijke apparaten. Probeer te voorkomen dat de kabels knikken tijdens het leggen en bedienen. Start routers en switches regelmatig opnieuw op om de cache van deze apparaten te wissen.

Aanbevolen: