Hoe Een Bestand Te Ontleden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Te Ontleden
Hoe Een Bestand Te Ontleden

Video: Hoe Een Bestand Te Ontleden

Video: Hoe Een Bestand Te Ontleden
Video: Video Tech Tip: Converting a Step File to a Part File with FeatureWorks 2024, Mei
Anonim

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat op veel sites waarvan de activiteiten gerelateerd zijn aan films en games, downloads in delen worden opgesplitst. Dit wordt gedaan om de server niet te overbelasten en het laden gemakkelijker te maken. Als bijvoorbeeld om de een of andere reden de verbinding wordt verbroken, is het altijd handiger om een deel van bijvoorbeeld 200 MB te downloaden dan het hele bestand. Hoe ontbind je een bestand in delen?

Hoe een bestand te ontleden
Hoe een bestand te ontleden

Noodzakelijk

Total Commander-programma

instructies:

Stap 1

Download Total Commander om het bestand in verschillende delen te splitsen. Dit programma zal erg handig zijn voor "applaudisseren" - mensen die games, films of andere bestanden uploaden naar bestandswisselaars. Total Commander splitst bestanden van elke grootte in delen en het aantal delen is bijna onbeperkt. Het goede aan dit programma is dat het met alle bestaande versies van Windows werkt en ook een scheur heeft. De mogelijkheden van dit programma zijn niet beperkt tot alleen het ontleden van bestanden. Het is ontworpen om met archieven en afbeeldingen te werken, dus er zijn veel hulpmiddelen in het arsenaal die in de toekomst nuttig voor u kunnen zijn.

Stap 2

Installeer het programma nadat het downloadproces is voltooid om het bestand te splitsen. Het programma is een venster dat door een verticale lijn in twee gebieden is verdeeld. Selecteer een van de gebieden en gebruik deze als richtlijn. Die. gebruik het om naar de map te gaan waar het bestand dat u nodig hebt is opgeslagen. Klik eenmaal op het bestand met de linkermuisknop. Houd er rekening mee dat u maar één keer hoeft te klikken.

Stap 3

Zoek vervolgens op het bovenste paneel van het programma het menu-item "Bestand" en selecteer "Splitsen". Na het voltooien van deze actie verschijnt er een venster voor je. Geef het pad op naar de map waar u de ontlede delen van het bestand wilt opslaan. Geef dan de hoeveelheid en de grootte van elk stuk aan. U hoeft dit niet te doen, maar in dit geval neemt het programma zijn eigen beslissing. Een standaarduitsplitsing van dvd-films van 4,7 GB bestaat bijvoorbeeld uit vijf delen: vier delen van 1 GB en één van 0,7 GB. Als u wilt dat de onderdelen kleiner zijn, stelt u de opgegeven parameters in de handmatige modus in.

Stap 4

Klik op OK en wacht. Het kost tijd om het bestand in stukken te splitsen. Ga aan het einde van het proces naar de map die u hebt opgegeven als het punt om de delen van het bestand op te slaan en zorg ervoor dat alle delen hier zijn. Anders, als de storing niet is verlopen zoals u zou willen, verwijder dan de onderdelen en voer het opnieuw uit met meer controle over het proces.

Aanbevolen: