Een Audiotrack Afspelen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Afspelen
Een Audiotrack Afspelen

Video: Een Audiotrack Afspelen

Video: Een Audiotrack Afspelen
Video: Diamond Music by Tim Neumark 2024, Mei
Anonim

Als uw computer onvoldoende rekenkracht heeft om een videobestand te bekijken, kunt u de audiotrack eruit halen en apart beluisteren. Zelfs een heel oude machine met een Pentium-90 of hogere processor is voldoende.

Een audiotrack afspelen
Een audiotrack afspelen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u onbeperkt toegang krijgt tot internet, aangezien u het volledige videobestand naar de server moet uploaden en vervolgens de resulterende audiotrack ervan moet downloaden. Ga dan naar de volgende site:

Stap 2

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer vervolgens het videobestand waaruit u de audiotrack wilt extraheren in het bestandssysteem van uw computer. Klik op de knop "Ok". Als dit bestand al op internet staat, plaats dan het directe pad naar het bestand in het veld direct onder deze knop. Onthoud dat het bestand moet worden verkregen uit legitieme bronnen, en ook dat het invoeren van de adressen van video's op de YouTube-website, zoals de makers van de Online-Convert-service zelf aanbevelen, illegaal kan zijn, omdat dit de bescherming tegen het downloaden ervan zou schenden om ze online te bekijken (zie. YouTube-gebruikersovereenkomst). Betrekkingen op het gebied van toepassing van technische middelen voor auteursrechtelijke bescherming worden geregeld door artikel 1299 van het burgerlijk wetboek van de Russische Federatie.

Stap 3

Pas de conversieparameters aan: het aantal kilobits per seconde (Wijzig audiobitrate), de frequentie van oversampling (Wijzig audiofrequentie), het aantal kanalen (Wijzig audiokanalen), geef indien gewenst het begin- en eindpunt van de conversie aan (Trim audio) en schakel normalisatie van het dynamische bereik in (Audio normaliseren).

Stap 4

Klik op de knop Bestand converteren. Het bestand wordt gedownload en vervolgens geconverteerd. Als het klaar is, volgt u de link die verschijnt en downloadt u het voltooide bestand. Het zal in MP3-formaat zijn. Luister ernaar met elke speler die dit formaat ondersteunt. Ook voor dit doel kunt u pocket-mp3-spelers gebruiken, evenals audiosystemen die het afspelen van bestanden van flashdrives en geheugenkaarten (bijvoorbeeld SD) ondersteunen.

Aanbevolen: