Een Karaokeschijf Afspelen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Karaokeschijf Afspelen Op Een Computer
Een Karaokeschijf Afspelen Op Een Computer

Video: Een Karaokeschijf Afspelen Op Een Computer

Video: Een Karaokeschijf Afspelen Op Een Computer
Video: Cara Karaoke Di Laptop/Pc 2024, April
Anonim

De laatste tijd is er veel vraag naar de systemen "Karaoke", dus je kunt steeds vaker op internet verschillende collecties vinden. Ze zijn over het algemeen ontworpen om te worden afgespeeld op dvd-spelers, maar er zijn uitzonderingen voor de pc-optie.

Een karaokeschijf afspelen op een computer
Een karaokeschijf afspelen op een computer

Noodzakelijk

  • - een computer met een geïnstalleerd besturingssysteem;
  • - schijfkaraoke;
  • - een set codecs.

instructies:

Stap 1

Om schijven met karaoke-singles af te spelen, moet u een set codecs installeren. Je moet zowel audio als video ondersteunen. Daarom wordt aanbevolen om de maximale set codecs in te stellen om een correcte discweergave te garanderen.

Stap 2

De meest populaire en daarom ook meest gebruikte is het K-Lite Codec Pack. Deze software is gratis beschikbaar, dus u kunt deze eenvoudig downloaden van de officiële website. Klik hiervoor op onderstaande link.

Stap 3

Selecteer op de geladen pagina een willekeurig type pakket en klik op de knop Downloaden naast de geselecteerde optie. Het wordt aanbevolen om de standaard- of volledige pakketten te gebruiken. Het is logisch om het laatste pakket te gebruiken als er niet genoeg codecs zijn om uw schijf af te spelen.

Stap 4

Selecteer in het actieselectievenster het item "Bestand opslaan" en geef de locatie op, bijvoorbeeld de map met de installatiebestanden van uw programma's (D: Soft). Nadat u de applicatie hebt gedownload, start u deze. Na het advies van de installatiewizard kunt u deze bewerking in een paar minuten voltooien. Bijzondere nadruk moet worden gelegd op de keuze van de componenten die naar uw systeemschijf worden gekopieerd. Het is raadzaam om het item Lots Of Stuff te selecteren.

Stap 5

Nadat de installatie van de codecs is voltooid, moet u uw computer opnieuw opstarten. Er wordt aangenomen dat deze procedure niet nodig is, maar oudere systemen passen wijzigingen op deze manier toe. Nadat het welkomstscherm verschijnt, kunt u beginnen met het afspelen van de schijf met karaoke-singles.

Stap 6

Open de schijflade door op de overeenkomstige knop op het voorpaneel te drukken. Plaats de schijf en duw de lade voorzichtig naar binnen. In het menu dat op het scherm verschijnt (mits de optie "Autoplay discs" is ingeschakeld), selecteert u het gewenste nummer door door de algemene lijst te bladeren.

Aanbevolen: