Een Kaart Maken In Warcraft

Inhoudsopgave:

Een Kaart Maken In Warcraft
Een Kaart Maken In Warcraft

Video: Een Kaart Maken In Warcraft

Video: Een Kaart Maken In Warcraft
Video: Обзор игры Warcraft III: Reforged 2024, Mei
Anonim

WarCraft is een redelijk populair real-time strategiespel dat een vaste plaats heeft ingenomen in het genre van tactische spellen. Het is niet verwonderlijk dat er na de release veel verschillende aanpassingen zijn gemaakt door fans, omdat elke persoon, en vooral een gamer, altijd iets unieks wil maken, iets van zichzelf. En het duidelijkste voorbeeld van dergelijke creativiteit van spelers is het maken van kaarten voor WarCraft.

Een kaart maken in Warcraft
Een kaart maken in Warcraft

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar het spel en open de map WarcraftWorldEditor. Begin met het veranderen van het land. Ga hiervoor naar de werkbalk, selecteer de gereedschappen voor het bewerken van terreinen en begin met het tekenen van de structuur in de volgorde waarin u deze hebt gepland. Ga daarna in de werkbalk naar de sectie voor het bewerken van troepen. Specificeer in deze sectie het type actie en plaats de eenheden (soldaten) op het veld in elke gewenste volgorde. Wijs de eigenaar toe aan het leger dat je hebt gemaakt en dat je op een bepaald gebied hebt geplaatst, waarvoor je in het configuratiescherm de juiste parameters voor elke gevechtseenheid instelt (dit gebeurt in de eigenschappen ervan).

Stap 2

Geef elke eenheid ook een bepaalde positie, coördinaat. Om dit te doen, selecteert u het en gebruikt u de muis om het in de gewenste hoek te draaien. Doe dit met alle objecten die het nodig hebben. Vergeet na het wisselen van eenheden niet op het terrein te werken. Om een helling te maken, opent u de gereedschapskist en selecteert u de gewenste terreinbesturingstools. Bepaal daarna de helling van de heuvel of depressie en stel de afmetingen in volgens uw keuze. Dit proces is omkeerbaar, dus voel je vrij om te experimenteren.

Stap 3

Er is ook een mogelijkheid om je kaart te verfijnen, verfijnder te maken door extra niet-speelbare objecten te gebruiken. Om interessante decoraties te maken, opent u de toolbox opnieuw en selecteert u de gewenste decoratiebewerkingstools. Bijvoorbeeld bomen of verschillende ruïnes. De keuze van decoratie wordt alleen beperkt door fantasie. Creëer bijvoorbeeld een klein gazon met een verscheidenheid aan bloemen. Of plaats een vervallen gebouw en plaats daarachter je leger, waardoor een hinderlaag ontstaat. Met de kaarteditor kun je verschillende zeer lastige, verwarrende gebouwen tegelijk maken, wat de vijand zal misleiden.

Aanbevolen: