Hoe De Switcher Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Switcher Te Gebruiken?
Hoe De Switcher Te Gebruiken?

Video: Hoe De Switcher Te Gebruiken?

Video: Hoe De Switcher Te Gebruiken?
Video: Nintendo Switch - Eerste gebruik 2024, Mei
Anonim

Punto Switcher wordt gebruikt om automatisch van lay-out te wisselen tijdens het typen in Windows. Het programma is een van de meest functionele voor degenen die vaak met teksten in verschillende talen werken en vaak de toetsenbordtaal veranderen. Het hulpprogramma kan ook automatische tekenvervanging uitvoeren.

Hoe de switcher te gebruiken?
Hoe de switcher te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Installeer de nieuwste versie van het programma vanaf de officiële website van de ontwikkelaar. De nieuwste versies repareren meestal alle bugs die zijn opgetreden tijdens het gebruik van eerdere releases, en voegen ook vaak nieuwe functies toe die het gebruik van de applicatie gemakkelijker maken. Installeer door het gedownloade bestand uit te voeren en de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2

Start het programma en klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat verschijnt in het Windows-vak, dat zich aan de rechterkant van het onderste "Start" -paneel bevindt. Selecteer in het contextmenu het item "Instellingen". U ziet een venster met parameters die u kunt wijzigen in overeenstemming met uw vereisten voor tekstinvoer.

Stap 3

In het instellingenvenster kunt u de opties kiezen die bij u passen. Het tabblad "Algemeen" - "Algemeen" bevat instellingen voor automatische vervanging, taalselectie en invoerregels. In het gedeelte "Geavanceerd" kunt u de correctie van afkortingen, hoofdletters aanpassen, voorkomen dat u per ongeluk op Caps Lock drukt, enz. U kunt ook de toetsen specificeren die u wilt gebruiken om de invoertaal te wijzigen.

Stap 4

In het gedeelte Sneltoetsen van het linkerpaneel kunt u configureren of bepaalde programmafuncties zijn ingeschakeld of uitgeschakeld door op knoppen op het toetsenbord te drukken terwijl u tekst invoert. In de sectie "Programma's-uitsluitingen" kunt u de hulpprogramma's specificeren waarin u Punto Switcher niet wilt gebruiken. "Switching rules" configureert de parameters volgens welke de vervanging zal worden uitgevoerd. Daar kunt u ook uitsluitingswoorden opgeven die u niet wilt wijzigen terwijl u typt. Toetsenbordgeluiden worden geconfigureerd in het item "Geluiden". Klik na het bewerken van de parameters op "OK".

Stap 5

Om automatische vervanging in te schakelen, klikt u nogmaals met de rechtermuisknop op het Punto Switcher-taalpictogram en markeert u het item "Automatisch wisselen". Hierdoor kan het programma automatisch de taal omschakelen naar de gewenste taal als u bent vergeten de lay-out te wijzigen. In het veld "Klembord" kunt u de fragmenten gebruiken die u tijdens het invoeren van tekst hebt gekopieerd. In tegenstelling tot het standaard klembord, kunt u hier verschillende tekstfragmenten opslaan en ertussen schakelen.

Stap 6

Het instellen van het gebruik van het programma is nu voltooid. Open een willekeurige teksttoepassing en begin te typen met de toetsenbordknoppen en sneltoetsen die u tijdens het installatieproces hebt opgegeven.

Aanbevolen: