8.1 Upgraden Naar 10

Inhoudsopgave:

8.1 Upgraden Naar 10
8.1 Upgraden Naar 10

Video: 8.1 Upgraden Naar 10

Video: Обновите Windows 8.1 до Windows 10 бесплатно 2022, November
Anonim

Nieuwe releases zijn niet altijd succesvol. Zoals elk Microsoft-product heeft ook Windows 10 Mobile zijn nadelen. Een daarvan is het gebrek aan ondersteuning voor verouderde smartphones. Het is de moeite waard om te weten dat de upgrade van het besturingssysteem niet voor alle Windows-achtergronden beschikbaar is. Voordat u doorgaat met het bijwerken van uw smartphone, moet u ervoor zorgen dat uw model op de lijst met ondersteunde apparaten staat.

8.1 upgraden naar 10
8.1 upgraden naar 10

Waarom moet ik mijn smartphone updaten naar Windows 10?

Het is de moeite waard om op zijn minst de "start" -knop te zien, die gebruikers in de Windows 8.1-versie niet hadden, en velen vonden het niet leuk. Er is geen terugkeer naar de klassieke menu-interface, er is nog steeds een betegeld bureaublad, maar na het updaten van de smartphone kun je deze naar eigen goeddunken aanpassen. Het is in ieder geval handiger dan helemaal zonder de gebruikelijke "opstart".

Bovendien kunt u in Windows 10 Mobile een achtergrondafbeelding onder de tegels instellen en in het meldingsgordijn is het aantal rijen van de snelle toegangsbalk met twee eenheden verhoogd. Ook kun je daar wifi en bluetooth aanzetten. Ook zal het gedeelte "parameters" handiger zijn om naar te kijken - ze zetten de dingen daar op een rij, groepeerden categorieën en voegden er een zoekreeks aan toe. Bovendien zal de aanpassing van smartphone-applicaties onder 10 vensters een aangename verrassing zijn.

Wat moet u doen voordat u uw mobiel bijwerkt?

  1. Het updaten van alle applicaties in de Windows Store zal u veel potentiële problemen besparen na het overschakelen naar een nieuw besturingssysteem.
  2. Zorg voor een stabiel netwerk - Communicatiestoringen kunnen fouten veroorzaken tijdens het installatieproces.
  3. Zorg voor de nodige ruimte op het apparaat, u moet minimaal twee gigabyte geheugen voorbereiden.
  4. Controleer om veiligheidsredenen het laadniveau of sluit een externe voedingsbron aan.
  5. Raak de telefoon niet aan voordat de update is voltooid. Onderbreek in geen geval het proces van het installeren van het besturingssysteem, anders heb je een stapel plastic en metaal op je handen in plaats van een smartphone.

Upgraden van Windows Phone 8.1 naar Windows 10 Mobile

Nadat het koken is voltooid, kunt u beginnen met het upgraden van uw smartphone.

  1. Eerst moet u de "update-assistent" downloaden en installeren - van de Microsoft-website.
  2. Voer de gedownloade applicatie uit en klik vervolgens op de knop "Volgende".
  3. Als de controle van de apparaatcompatibiliteit is geslaagd, verschijnt hierover een bericht, waarna de update kan starten.
  4. Met behulp van de knop "volgende" wordt de upgrade naar de smartphone gedownload.
  5. Wanneer de update is voltooid, toont het display roterende tandwielen op een zwarte achtergrond. Voor een periode, misschien meer dan een uur, moet het apparaat met rust worden gelaten. Als het proces twee uur of langer duurt, is er iets misgegaan. Het is waarschijnlijk dat u in dit geval het besturingssysteem van de smartphone moet herstellen.

Nadat u Windows 10 hebt geïnstalleerd, moet u naar "instellingen" gaan en vervolgens het gedeelte "update en beveiliging" openen en daarin "telefoonupdate" zoeken. Vervolgens moet u de knop "controleren op updates" selecteren. Nogmaals, je zult even moeten wachten. Wanneer de telefoon is bijgewerkt, moet u de functionaliteit van alle beschikbare applicaties controleren.

Als alle handelingen correct worden uitgevoerd, wordt u de trotse eigenaar van het nieuwe besturingssysteem Windows 10.

Populair per onderwerp