Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Onnodige Programma's

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Onnodige Programma's
Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Onnodige Programma's

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Onnodige Programma's

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Onnodige Programma's
Video: Hoe kunt u uw Windows computer sneller maken en uw online privacy beschermen? 2024, April
Anonim

Na een lange tijd een personal computer te hebben gebruikt, hoopt zich een groot aantal onnodige applicaties op op de harde schijf. Naast het feit dat deze programma's ruimte innemen op de systeempartitie van de harde schijf, kunnen ze de pc als geheel vertragen.

Hoe u uw computer kunt opschonen van onnodige programma's
Hoe u uw computer kunt opschonen van onnodige programma's

Noodzakelijk

CCleaner

instructies:

Stap 1

Begin met het verwijderen van ongebruikte software met behulp van de hulpprogramma's van het Windows-besturingssysteem. Druk op de Win-toets en selecteer "Configuratiescherm" in het geopende venster.

Stap 2

Volg de link "Programma's verwijderen" in de kolom "Programma's". Wacht even terwijl de lijst met op deze computer geïnstalleerde toepassingen is samengesteld.

Stap 3

Selecteer de naam van het ongebruikte programma met de linkermuisknop. Klik op de knop Verwijderen. Het bevindt zich boven de algemene lijst met toepassingen. Na een tijdje zal het hulpprogramma voor het verwijderen van de software starten.

Stap 4

Verwijder de applicatie volgens de stapsgewijze menu-instructies. Gebruik het opgegeven algoritme om de rest van de programma's te verwijderen.

Stap 5

Als een bepaalde toepassing niet in het beschreven menu voorkomt, maar u zeker weet dat deze beschikbaar is, opent u het menu Deze computer. Navigeer naar de inhoud van de lokale schijf met het geïnstalleerde besturingssysteem en open de map Program Files.

Stap 6

Open de map met het gewenste programma. Voer het hulpprogramma voor het verwijderen uit. De meest gebruikelijke manier om dit te doen is door het bestand uninst.exe of unins000.exe te openen. Verwijder het programma volgens de aanbevelingen van het stapsgewijze menu.

Stap 7

In het geval dat de opgegeven bestanden ontbreken, verwijdert u eenvoudig de hele map met het programma. Het nadeel van deze methode is dat u de toepassingsbestanden niet volledig kunt verwijderen.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op en installeer CCleaner. Ga naar de categorie "Register" en klik op de knop "Zoeken naar problemen". Na het voltooien van de analyse van de registertakken, klikt u op de knop "Repareren".

Stap 9

Selecteer het item "Fix Selected" en sluit het programma na het voltooien van het lopende proces. Leeg de prullenmand om onnodige programmabestanden volledig van uw harde schijf te verwijderen.

Aanbevolen: