Een Bestand Combineren Of Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Combineren Of Splitsen
Een Bestand Combineren Of Splitsen

Video: Een Bestand Combineren Of Splitsen

Video: Een Bestand Combineren Of Splitsen
Video: PDF-documenten splitsen en samenvoegen op de Mac 2024, Mei
Anonim

Bepaalde grote bestanden zijn behoorlijk problematisch om op sommige media te schrijven. Bovendien ondervinden gebruikers bij het verzenden van gegevens per e-mail of het overdragen ervan met behulp van bronnen voor het delen van bestanden vaak beperkingen aan de bestandsgrootte.

Een bestand combineren of splitsen
Een bestand combineren of splitsen

Noodzakelijk

7-rits

instructies:

Stap 1

Dit probleem wordt opgelost met behulp van archiveringsprogramma's. De eenvoudigste manier is om de vereiste gegevens eenvoudig in een archief te verpakken met de maximale compressiemodus. Helaas zijn sommige bestandstypen moeilijk te comprimeren. Als u een vergelijkbare situatie tegenkomt, splitst u het bestand in meerdere elementen.

Stap 2

Als u een groep bestanden moet splitsen, kopieert u deze naar een aparte map. Dit bespaart u de moeite om elk bestand afzonderlijk te verwerken. Installeer het 7-zip-programma door het te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de map waarin de te archiveren bestanden zich bevinden. Beweeg uw cursor over het 7-zip-veld en selecteer Toevoegen aan archief. Voer in het eerste veld de naam van het toekomstige archief in.

Stap 4

Selecteer het compressieniveau voor uw bestanden. Bij het splitsen van een map in items kunt u de technologie "Geen compressie" gebruiken. Zoek het veld "Opsplitsen in volumes". Stel voor elk element zelf de maximale grootte in. De keuze hangt af van het doel van het opdelen van de bestanden in fragmenten. Houd er rekening mee dat de grootte wordt gegeven in bytes, d.w.z. om de maximale grootte in te stellen op 50 MB, moet u het getal 50.000 invoeren.

Een bestand combineren of splitsen
Een bestand combineren of splitsen

Stap 5

Klik na het voorbereiden van de parameters op de knop Ok. Wacht tot het vereiste aantal archieven is aangemaakt. Gebruik hetzelfde programma om alle stukjes in elkaar te zetten.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het eerste fragment van het archief. Ga naar het 7-zip submenu en selecteer Bestanden uitpakken. Geef in het nieuwe venster de map op waarin dit archief zal worden uitgepakt. Klik op de OK-knop.

Stap 7

Opgemerkt moet worden dat u met bestanden kunt werken zonder eerst uit te pakken. Ga hiervoor naar de inhoud van het eerste element en open het gewenste bestand. Het programma verbindt automatisch de benodigde fragmenten en geeft u toegang tot de geselecteerde informatie.

Aanbevolen: